Tajusin etten ole muistanut surra..

Odotan kovasti pääsiäistä ja matkaa mökille rauhoittumaan. On suuri ilo saada tehdä juuri niitä asioita mistä nauttii, mutta pitäisi muistaa myös pysähtyä ja nauttia hetkestä! Tämä tuli voimakkaasti mieleeni, kun tajusin eilen Sofin poismenosta olevan jo 3kk.. Mihin tämä kaikki aika on mennyt? Aloin eilen illalla itkemään miettiessäni, että olen juossut nämä viimeiset kuukaudet tukka suorana enkä ole muistanut surra. Vai olenko en tiedä, mutta tulipahan tyhjä olo.. Joni totesi taas järkevästi ”et voi alkaa suremaan ettet ole päivittäin tai edes viikoittain itkenyt. Kyllä Sofi on silti ollut mielessä”. Tietenkin on ja onhan meillä koti täynnä muistoja <3

Olen paljon hokenut ”viikot menevät hujauksessa”, viisas äitini taas kommentoi viikko takaperin tähän ”niin… Sitten menee myös koko elämä nopeasti ohi”. Tämäkin asia on enemmän kuin totta ja se onkin pyörinyt paljon mielessäni.

Eilen olin illalla varmaan niin väsynyt, että salilla treenatessa katsoin peiliin ja tunteet valtasivat mieleni. Mietin mitä jos herään 10 vuoden päästä tilanteeseen, jolloin kaikki on vaan mennyt niin nopeasti ohi? Heräänkö siihen, että en tunnista itseäni enään pelistä? Se jää nähtäväksi, mutta toivotaan tämän olevan vaihe, joka muuttaa ajattelutapaani!

Minun pitää tietyin väliajoin mennä itseeni ja miettiä juuri tätä onnekasta hetkeä mitä minulla on. Kävin äsken halaamassa Jonia ihan sen takia, koska voin ja haluan. Se teki minut onnelliseksi, kun tajusin pysähtyä ja nauttia hetkestä. Nyt lähden töihin ja tänään onkin mielenkiintoinen päivä tulossa! 🙂

Vaikka arki olisi kiireinen niin nautitaan keväisestä säästä aina mennessämme ulos <3 Pieniä juttuja, mutta nopeasti tämäkin vuodenaika menee ohi.

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Tajusin etten ole muistanut surra..”

 1. Moi Krista!

  Tosi freshiltä näytät, vaikka tukka putkella ootkin mennyt 🙂 Samoja asioita oon pyöritellyt mielessä, että helposti elämää vaan ”suorittaa” rutiininomaisesti. Välillä sitä oikein havaihtuu, että ei täällä oikeesti elä ikuisesti, joten täytyy tehdä just niitä asioita joista itse nauttii/haaveilee, ja pyrkiä olemaan läsnä nykyhetkessä sen sijaan että pyörittelee menneisyyden tapahtumia taikka miettii liikaa tulevaisuutta. Toisaalta, näitä asioita on hyvä välillä pohdiskella, koska sitä myötä ainakin itse oon kiitollinen niiiiin monesta asiasta elämässä <3

  Ihanan positiivinen ja pohtivainen ihminen olet, ainakin blogisi perusteella olen saanut sinusta sellaisen kuvan että olet todella sympaattinen ihminen 🙂

  Aurinkoista kevään jatkoa ja tsemppiä hurjan paljon sinne!!

  • Voi kiitos, aina ei freessiltä kyllä tunnu 😀 On todella tärkeä tietyin väliajoin miettiä näitä asioita ja mitä ylipäätään haluaa elämältä 🙂 <3 Kiitos kovasti ja ihanaa kevättä myös sinne!!

 2. Hyvää pohdintaa! Kuulostaa ehkä pahalta mut mä aina ajattelen et jos nyt mulla olis kuukausi tai kaksi elinaikaa niin mitä katuisin. Mihin käytän tällä hetkellä aikaa mikä tuntuu turhalta siinä tilanteessa et olis vaan rajoitetusti aikaa. Näin saa aina perspektiiviä siihen et onks se kaikki tekeminen ja kiire oikeesti tärkeetä ja merkityksellistä.

  • kiitos Sanna <3 Ajattelen monesti itsekkin noin kuin sinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta