Itsensä brändääminen

Otetaan vertauskuva kasvien istuttamisesta. Ensin raivaat maahan kasvutilaa, jonka jälkeen lannoitetaan alusta. Siementen kylväämisen jälkeen odotellaan ja hoidetaan pieniä kasvien alkuja, jotta pikku hiljaa sato on nähtävissä! Sama kaava toistuu välittäjän työssä.

Ensin tulee kaikista tärkein eli markkinointi, on päästävä ihmisten tietoisuuteen. Tässä minä olen onnistunut ainakin hyvin, koska somemarkkinointi on tullut vuosien saatossa tutuksi. Toki on monia muitakin väyliä, joita lähden itsekkin toteuttamaan. Eri ihmisillä on erilaiset toimintamallit ja niiden kautta rakentuu oma brändi.

Minä olen laittanut siemeniä itämään ja teen sitä päivittäin. Muutamalla siemenellä on ollut nopeampi kasvutarina, joten toimintamalli toimii. 🙂

Hienointa tässä on se, että jokainen työpäivät menee eri kaavalla ja nautin työstäni! Eilenkin päivä meni niin nopeasti toimistolla, että huomasin olevani jo myöhässä. Menimme nimittäin eilen katsomaan itsellemme asuntoa ja päädyimme tekemään tarjouksenkin kohteesta. Nyt aletaan myös itse ostajan roolissa hiomaan kauppaa, katsotaan kuinka käy.

Kiirettä pitää ja kalenterit täyttyvät nopeasti, joten homma toimii.

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta