Mukavuusalue

*Sisältää mainoslinkkejä

Eilen haastattelussa tuli taas huomattua kuinka onnellisessa asemassa olen. Saimme hyvän keskustelun aikaiseksi ja ihana antaa haastattelu Kristasta ei fitness Kristasta. Eli aivan erilainen juttu tulossa. Annan vinkkejä miten uskaltaa lähteä kohti unelmiaan, koska monet suomalaiset helposti jämähtävät tuttuun ja turvalliseen. Kerron myös mikä motivoi minua kiireellisen arjen keskellä jatkamaan, käykää ostamassa siis Fitbody ensi kuussa 😉

Liivit täältä

Olen onnellisessa asemassa sen takia, vaikka joskus tuntuisi epävarmalta ja epäuskoiselta en tarvitse kuin yhden ihmisen, joka uskoo minuun! Onnekseni tämä ihminen asuu kanssani saman katon alla, joten tuki on aina lähellä. Pääsemme viettämään pääsiäistä yhdessä mökille ja saamme taas hetken ottaa ihan rennosti!

Päivät ovat tosiaan menneet siivillä ja huomaan, että treenit ovat jäänneet mukavuusalueelle. Olen treenannut joko kukonlaulun aikaan aamulla tai myöhään illalla. En ole halunnut vaatia itseltäni ”likaa” ja olen lähinnä hakenut treeneistä vain hyvää fiilistä. Eilen kuitenkin mentiin tosi myöhään salille ja Joni sanoi ”noniin nyt treenataan sit kunnolla ja tulet tekemään mun kanssa kaikki samat liikkeet”. Hetken olin huulipyöreenä, koska emme ole treenanneet yhdessä varmaan vuoteen, vaikka olemme useesti yhdessä salilla. Tämä teki todella hyvää ja sain aivan eri fiiliksen treenejä kohtaan. Joskus sitä tarvitsee toisen ihmisen potkaisun ” nyt olet ollut tarpeeksi kauan mukavuusaluella ja sieltä pitää välillä poistua.”

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta