MITEN MINULLA MENEE?

Paljon on tullut kyselyitä miten minulla on lähtenyt uusi työ käyntiin ja voin kertoa, että HYVIN! Olen elementissäni, kun pääsen tapaamaan ihmisiä face to face, siitä nautin joten päivät menevät hujauksessa. Eilenkin olin vasta klo 21.00 kotona, kun kävimme monella eri asiakkaalla mentorini kanssa ja teimme yhdet kaupatkin illan päätteeksi! Seuraavan päivän aikatauluja ei aina tiedä etukäteen ja kalenteri voi täyttyä tunnissa!

Meidän toimistomme on Suomen isoin, joten apua saa aina pyytäessä! 

Moni on kysynyt myös kuinka kauan koulutkseni kestää? Käytännössä varmasti hyvinkin pitkään, koska tällä alalla täytyy tietää todella paljon ja kokemus tuo omat apunsa. Minulla on jo ensimmäinen oma kohde tulossa myyntiin, jonka kanssa olen viime päivät touhunnut!

Huomenna menen Fitbodyn haastatteluun, he olivat kiinnostuneita myös tästä muutoksesta elämässäni. Annan siellä tipsejä miten uskaltaa rohkeasti lähteä kohti uusia haasteita ja astua ns. maaperälle, joka ei välttämättä aluksi ole tukeva. Todella kiva juttu siis tulossa Toukokuun lehteen!

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “MITEN MINULLA MENEE?”

  1. Toivottavasti homma lähtee sujumaan! 😄. Ite olin kerran vuokrakämpän näytössä, missä välittäjä tuli ainakin vartin myöhässä eikä osannut vastata yhteenkään kysymykseen. Toivottavasti susta tulee paljon parempi!

    • Kiitos! 🙂 Voi kauhea kuulla miten välittäjä on toiminut, en todellakaan ota tuota perjaatetta työssäni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta