PÄÄ PILVISSÄ

Kirjaimellisesti uusi viikko ja uudet kujeet! Päivät varmasti menee kuin siivillä, kun tekee pelkästään asioita joista tykkää! Lukuiset ihmiset ovat sanoneet ”muista sitten, että olet 24/7 töissä”. Asiaa tarkemmin kun miettii olen jo ollut sitä edelliset kaksi vuotta, koska päivätyöni lisäksi olen ollut yrittäjä.

Asiat ovat muuttuneet vain sen osalta, että työajat eivät ole maanantaista perjantaihin 8-16. Nyt saatan olla toisinaan kotitoimistolla tai Mikonkadulla, kun en ole asiakkaiden luona! Jokainen päivä on erilainen ja se jos mikä tekee tästä juuri minun unelmani! On haasteita, mutta onnistumiset palkitsee enemmän kuin haasteet pystyvät lannistaa. Olen ollut viimeiset kaksi vuotta kännykkä kädessä kaiken muun ajan kuin nukkuessani, joten siinäkään asiat eivät muutu miksikään.

Niinkuin Jannika B laulaa ’’muistinko olla itseni herra, muistinko tehdä niinkuin tahdon”. Muistin ja siksi olen tässä! Kukaan ei tiedä tulevaisuudesta, mutta sen tiedän OMA ASENNE RATKAISEE! Jalat maassa, mutta pää pilvissä aijon ottaa työni haltuun ja rakentaa loistavia asiakassuhteita!

Ennen Motivaatiomies motivoi minua kohti fitness kilpailuita, nyt hän sparraa minua henkisesti urallani. Hänellä on erilainen näkemys ja se on tuonnut lisää uusia näkökulmia! Kukaan ei ole koskaan uskonut minuun näin valtavasti, kuin Joni nyt. Olen niin onnellinen, kun saan viettää elämääni tuon herran kanssa.

Haluan kiittää kaikkia tsemppaajia ihanista viesteistä, on lämmittänyt mieltä <3

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “PÄÄ PILVISSÄ”

  1. Jee kuulostaa niin kivalta. 🙂 Tsemppiä ja kirjoittele urapostauksia, itse tykkään niistä! 🙂

  2. Heippa, siis oletko sä vaihtanut nyt pari kertaa työpaikkaa hetken sisään vai olenko ymmärtänyt väärin? 😀 🤔 viimeks luin blogisi pari viikkoa sitten uudesta työstä ja nyt näyttäisi olevan toinen uusi työ vai onko siis sama?! 😀 hienoa, tsemppiä, itse myös mietin kiinteistönvälittäjän työtä mutta jäi muuton vuoksi ulkomaille. 😉

    • Hihii sama ”uusi” työ välittäjän hommissa 😉kiiitos kovasti, alalle voi tulla koska vain 🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta