Vain sillä on merkitystä!

Jokainen rohkea uudistus tuo mukanaan risuja ja ruusuja, mutta vain sillä on väliä miten siihen itse suhtaudut. Alkaessani kilpaurheilijaksi fitneksen parissa sain todella paljon epäluuloja osakseni, mutta se antoi enemmän rohkeutta tavoitella sellaista mihin minun ei uskottu pystyvän. Loppujen lopuksi tultiin kuitenkin selkään taputtelemaan eli muutokset puhuttavat ihmisiä.

Kysellä, keskustella ja jopa epäillä saa ihan vapaasti, mutta se kannattaisi tehdä omalla nimellä. Mielestäni anonyymi ”netti kiusaaminen” on lapsellista ja niiden takana on varmasti todella pahoinvoiva ihminen.. Jos ei itse uskalla astua kohti unelmiaan ja tuntemattomaan ei silloin saa mollata niitä jotka uskaltavat.  Olen todella innoissani tulevasta ja vain sillä on merkitystä!

Sain myös todella ihania viestejä eri somekanavistani ja ne sai minut eilen liikuttumaan! Kiitos todella paljon ja siellä on muutama muukin rohkea ryhtymässä alalle! Vaikka kilpailu on kovaa tsempataan toisiamme ja kokemusten jakaminen on aina hauskaa. Huomenna onkin virallisesti ensimmäinen työpäiväni, vaikka olen ollut jo mukana näytössä ja toimeksiannon haussa 🙂 Minulla on kyllä parhain mentori Jukka Paldanius, joka onkin Re/maxin parhaimpia välittäjiä, iso kunnia siis!

Tänään vielä itsenäisesti opiskellaan ja illalla olemme menossa Jonin kanssa leffaan! Kaunotar ja hirviö on saannut niin paljon kehuja, että aivan pakko mennä katsomaan se <3

Ihanaa ja positiivista päivää kaikille, vaikka hieman sumuista onkin.

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Vain sillä on merkitystä!”

 1. Todella hyvä kirjoitus ja ajankohtainen aihe täälläkin! Mulla on vuosia särkeny päivittäin niskoja ja päätä. Nyt toteutin unelmani ja kävin rintaleikkauksessa hankkimassa helpotuksen tilanteeseeni ni ai jeesus mitä juttua sitä selän takana ja jopa päin naamaaki heitetään! En voi käsittää…
  Tsemppiä uusiin haasteisiin!

  • Voi kauheeta, miten julmia ihmiset osaavat olla! Älä välitä, koska vain sillä on merkitystä, että sinä voit hyvin! <3

 2. Moikka, ensiksi paljon onnea uuteen työhön ja tsemppiä kovasti 😊 en usko ihmisten pahalla puhuvan uran vaihdoksesta, ehkä he ennemminkin nimenomaan kyseenalaistavat tuon bookers yrityksen ja ihmettelevät kun lähdit niin nopeasti, että oliko siinä jotakin ns. huonoa takana. Koska monilla on tällainen kuva itse firmasta, niin ehkäpä se oli taustalla… mutta hyvä, että löytyi unelmien ammatti ja todella paljon onnea jatkoon! 😊

  • Missään vanhoissa töissäni ei ole ollut mitään vikaa 🙂 Olen mennyt tietoisesti vain urallani eteenpäin ja nyt on se vaihe johon olen pyrkinyt <3 Kaikki on tästä eteenpäin itsestään kiinni! Kiitos tuhannesti!

 3. Moikka! Kirjoittelit aiemmin kulmien microbladingistä, onko ollut millaiset kokemukset siitä? Lähinnä onko pysynyt hyvin ja aiotko mennä ottamaan uudelleenkin? Kiinnostaa kokemukset kun itsekin sellaista harkinnut 🙂 Ja kovasti tsemppiä uuteen duuniin!

  • Riina joka teki minulle on varmasti yksi Helsingin parhaimmista! Minulla on nyt laitettu kaksi kertaa ja ihan täydelliset ei yhtään lähtenyt! Kiitos kovasti <3

 4. Ei nuo edellisen postauksen kommentit nyt mielestäni kiusaamisesta käyneet. Itsekin harkitsin aiemmin kiintieistövälittäjän hommaa, mutta kaatui pelkkään provikkapalkkaan,perhe kun on elätettävänä.
  Tsemppiä ja toivotaan että asuntokauppa alkaa vilkastumaan!

  • Ei nuo olleet, kaikkia kommenteja en halunnut julkaista asiattomuutensa takia 🙂 kiitos kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta