UUSI URA!

Minulla on tänään tapahtunut iso muutos elämässäni, josta kerron nyt teille. Jokaisella meistä on nuorena unelma-ammatti. Määrätietoisella ja kovalla työllä sen pystyy saavuttamaan, mutta myös rohkeilla päätöksillä. Olen viimeiset vuodet opiskellut ja tehnyt kovasti töitä ja tänään se palkittiin.

Olen nykyisin RE/MAX Elegancen listoilla ja asuntomarkkinoiden kuumimmassa sykkeessä! 

Ollessani 19-vuotias kiertelin autolla pitkin Uuttamaata myymässä pölynimureita ovelta ovelle ja tienasin sillä hyvin! Tiesin siis jo nuorena myymisen olevan kiinnostuksen kohteeni ja tuon koulun käynneenä tiedän pystyväni myymään mitä tahansa! Rakastan tavata uusia ihmisiä ja haluan sen osaksi työtäni. Mikä sen parempi vaihtoehto, kuin olla osana uuden kodin löytämistä ja nykyisen myymistä. Koen tämän työni todella tärkeäksi, koska haluan jokaisen osapuolen parasta. On todella henkilökohtaista antaa oma asunto myyntiin ja tiedän olevani luotettavuus luokan kärjessä!

Elämässä pitää aina mennä eteenpäin ja rohkeasti lähteä tavoittelemaan unelmiaan. Tulen tänne kirjoittelemaan paljon uudesta urastani.

Jos sinulla on asunnon myynti edessä niin ota rohkeasti minuun yhteyttä, olen aina tavotettavissa!

kristaseuna

15 vastausta artikkeliin “UUSI URA!”

 1. Ootko siis ollenkaan siellä vakuutusmyynnissä? Oot vaihtanut alaa aika tiuhaan :D. Ei siinä, itelläki kolmas työpaikka tänä vuonna+ valmistuminen. Onnea vaan matkaan!

 2. Mikäs siinä edellisessä duunissa sitten oli, kun juuri hehkutit että se on niin loistava ja oikea paikka olla? Kuitenkin kuukauden päästä muualla? No mutta onnea uusiin haasteisiin! 🙂

  • Bookersissa ei ollut mikään vikana, päinvastoin sain sieltä hyvän koulutuksen! Jos tulee mahdollisuus toteuttaa oma unelma, miksi siihen ei sitten ryhtyisi samalta seisomalta? Kiitos! 🙂

 3. Ois kiva kuulla sun tarina miten päädyit tohon hommaan:) Eli siis millasia kouluja/koulutuksia olet käynyt ja mikä lopullisesti aiheutti sen, että tuohon työhön päädyit. Ihan näin omienkin urasuunnitelmien kannalta ois hienoo lukee toisen kokemuksia:)

  • Ehdottomasti kerron tästä asiasta teille paljon tulevaisuudessa! <3

 4. Ei mikään helpoin homma tässä taloustilanteessa ja jos sillä vielä pitää itsensä elättää..onko pelkkä provikkapalkka siis?..

  • Jokaisessa ammatissa on omat haasteensa ja otan ne avosylin vastaan! Sopimukset ovat yleensä kahden osapuolen välisiä asioita enkä missään tapauksessa ala niitä paljastamaan!

 5. Mahtavaa! Tälläset jutut tekee elämästä niin hienon, kun voi tehdä melkein mitä vaan (tietysti osaamisien rajoissa) ja vaihtaa työpaikkaa tai koulutusta. Tsemppiä, you go girl! 🙂

  • Nämä rohkeat vedot ovat kyllä elämän rikkaus! <3 Kiitos kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta