Onko darra?

*sisältää mainoslinkkejä

Raudat on kuumana, joten eiköhän taota sitä niin kauan, että se on oikeassa muotissa! Eilen oli ihan huikea ilta tyttöjen kanssa, kiitos emännälle kaikesta <3 Lähdimme myös baariin ja minun osaltani se jäi vaan käväisyksi. On se kumma miten vaikeaa on enää olla väenpaljoudesta selvinpäin. Sitä on vain niin mukavuudenhaluinen, ettei pää kestä tönimistä ja juomien läikyttelyä. 😀 Rehellisesti ahdistuin todella paljon ja ei ollut muuta vaihtoehtoa, kun lähteä nopeasti kotiin.

Nämä kengät, rakkautta ensisilmäyksellä.

Olen enemmän pubi ihmisiä kuin Vip roomin hienohelma, vaikka ei siinä mitään vikaa ole. Taisin minäkin nuorena viihtyä noissa paikoissa paremmin.  Omassa porukassa toki on aina kivaa, mutta nopeesti jengi hajautuu, vaikka baari ei iso ollutkaan. Pääsin kotiin ja olin maailman onnellisin käydessäni jo kahdelta nukkumaan, koska tiesin herääväni ilman krapulaa!

Tänään aamusta aikaisin ylös ja työntekoon. Kyllä se krapula on ihmisen pahin vihollinen ja en tarvitse sitä omalle kohdalleni hirveän useasti 😀 Taidankin palkita itseni vähän karkilla tänä iltana, edellisestä kerrasta onkin jo muutama viikko ainaa.

Ensi viikko hiukan jännittää, kun tietää miten paljon on tekemistä. Asia kerrallaan niin kaikesta selviää.

*Kengät täältä /Stadium

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta