MY STYLE

Viimeksi kun olin ulkona ”törmäsin” Samiin 🙂

Vuosien saatossa on kyllä tyylini muuttunut arjessa huimasti! Ennen kuin olin toimistossa hommissa, eikä tarvinnut olla asiakkaitten kanssa tekemisissä saatoin treenivaatteissa lähteä töihin. Olihan se näppärää esimerkiksi kisakaudella, kun ei tarvinnut kuluttaa energiaa vaatteiden vaihtamiseen mennessään töistä suoraan salille! 😉

Aluksi mietin, miten jaksan aamuisin laittaa itseni nätiksi ja sainkin paljon ystäviltä kommenttia ”kyllä siihen tottuu”. Kuulostaa todella hauskalta näin jälkeenpäin ajateltuna, kuinka sitäkin asiaa jäin kovasti pohtimaan. Heti kun elämässä tulee muutoksia minulla kestää hiukan kauemmin jäsennellä asioita.

Vanha lompakko levähti ihan täysin, joten hain Itiksestä Stockmannilta uuden!

Nykyisin en voisi kuvitella lähteväni räjähtäneenä töihin, koska kaikki muutkin ovat siististi pukeutuneita. Olisi inhottavaa erottua joukosta ryysyläisenä. En tarkoita sitä, että pitäisi haaskaa tunteja laittautumiseen, mutta järjenkäyttö on sallittua. Hauska on ollut huomata kuinka vähän sitä tulee enään käytettyä ns. mukavia vaatteita. Minulle se tarkoittaa Jonin kollareita ja jotain XL t-paitaa. Kotona ei kerkeä kuin käydä kääntymässä. Silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa 😉

Tänään on tyttöjen ilta tiedossa ja alankin tässä hiukan laittamaan kamoja kasaan.

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “MY STYLE”

  1. Mikä tämän postauksen pointti olikaan?uusi lompakko? Meni kyllä ohi,otsikon perusteella odotin jotain ihan muuta.

    • 😀 kerroin kuinka tyylini on muuttunut arjessa, menikö se ihan ohi? Lompakko oli aika sivuseikka koko postauksessa ainakim omasta mielestäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta