USKO, TOIVO, RAKKAUS

”Tärkein niistä on rakkaus”. Vaikka usko menisi omiin juttuihin se ihminen, joka sinua rakastaa jaksaa nostaa sen leuan pois rintakehästä! Vaikka toivoa ei näkyisi ja valo tunnelin päässä ei vielä näy. Rakkaasi laittaa, vaikka taskulampun päälle, että näkisit kulkea eteenpäin. Nämä ajatukset lähtivät liikkeelle kiitollisuudesta ihmisiin ympärilläni. Tiedän, että minulla on aina kivenkova tukiverkosto tapahtuisipa mitä tahansa!

Tarvitsen paljon läheisieni hyväksyntää asioihin mitä teen. En tiedä onko se väärin, vai pitäisikö välillä mennä miten oma sydän sanoo. Onnekseni aina loppujen lopuksi olen saanut kiitosta ja arvostusta ratkaisuistani eikä ole koskaan  tarvinnut mennä ”taaksepäin”. Elämä on täynnä mahdollisuuksia ja se tekee elämisestä kullan arvoista. Mikään päivä ei ole samankaltainen ja tilanteet muuttuvat nopeammin kuin oma pää pystyy aina käsittelemään!

Usko omaan tekemiseen ja kehittymiseen on ainakin minulle ollut menneinä vuosina haastavaa. Vuosien saatossa olen saanut itsevarmuutta ”hypätä tuntemattomaan” ja näin olen jo monesti tehnyt. Muistan kuinka jännitin esimerkiksi perustaa tätä blogia ”mitenhän se lähtee, kiinnostaako ketään juttuni”. Hyvinhän tämäkin on mennyt omalla painollaan ja isoin kiitos siitä kuuluu teille rakkaat lukijat. Läheisten usko on myös kantanut minua tähän pisteeseen missä nyt olen. Jopa oman asunnon ostaminen oli jännä paikka ”pystynkö hoitamaan laskut, mitä jos jään työttömäksi”. Eipä ole kertaakaan tarvinnut pyytää apua keneltäkään, koska kova työ palkitaan aina!

Toivo on mielestäni käsite unelmoinnista. Jos kuulen esimerkiksi sanonnan ”toivottavasti pääsisin kesällä reissuun”. Ajattelen ettei kyseinen ihminen jaksa/halua tehdä tarpeeksi töitä sen matkan eteen! Se on siis pelkkää unelmointia ja tuskin tulee koskaan toteutumaan. Toivoa saa, mutta uskon pitää mennä edelle! Usko saavasi asiat järjestymään niin, että olet kesällä siellä reissussa!

Näissä ajatuksissa ihanaa viikonloppua kaikille <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta