Nyt niitä tuloksia!

Muita on aina todella helppo neuvoa, mutta kun samat jutut joutuu kohdistaa itseensä ei se ole itsestäänselvyys. Eilen minulla loksahti ”palikat” paikoilleen salilla treenatessani. Tajusin etten ole noudattanut mitään tiettyä ohjelmaa melkein vuoteen ja sen takia on motivaation puutetta ollut liiaksikin! Kaivoin kesken treenin 2 vuotta vanhan ohjelman spostistani ja aloin kyykkäämään.

Toisaalta todella hyvä, että melkein vuoden treenasin milloin ja mitä halusin sillä hetkellä, mutta nyt on aika muuttaa tapoja. 1,5vk olen nyt ollut tiukalla ruokaohjelmalla ja otimme vkl 3kk kortit uudelle salille. Ne jotka seuraa muo snäpissä tietää miten kova motivaatio minulla on nyt treeneihin. En ole hikoillut vuoteen yksin treenatessani ja nyt olen nähtävästi taas päässyt siihen makuun, ai että!

Pakko myöntää pienen paineen tulleen reissun jälkeen, että kerkiänkö kesäksi sellaiseen kuntoon, kun olin suunnitellut. Uskalsin eilen myös vaa’alle ja matkalla tulleesta 6kg oli jäljellä enään 2kg. Ne kun saan pois ja pikkasen jalat tiivistyy olen ”kesä kunnossa!” Tärkeintä on itse tuntea olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi! Ihan sama, vaikka kuka tahansa sanoisi ”sähän oot jo hyvässä kunnossa”.. En ole jos minusta itsestäni ei tunnu siltä!

Tässä päästään vasta aiheeseen. Neuvon muita noudattamaan treeni- ja ruokaohjelmia halutessaan tuloksia, mutta itse vihellän menemään miten sattuu. Ei ihme ettei tuloksia tule! Nyt toivon todella vihdoin näkeväni pientä muutosta kiristymisen suhteen, koska treenaan kuin pikku possu!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Nyt niitä tuloksia!”

  1. Mulla on ihan sama ongelma! Heti kun ei ole kunnon treeniohjelmaa niin sitä tulee itse sovellettua menemään. Ja silloin pysyy helpommin sillä kuuluisalla omalla mukavuusalueellaan eikä treenistä saa myöskään samanlaisia kiksejä kuin itsensä ylittämisestä.

    terkuin,
    Jade / https://jadeyolanda.fi/

  2. Miksi sä muuten reenaat noin kovasti? Siis olis kiva tietää ne perimmäiset syyt. Ja kerroit ed. postauksessa että sulla oli ikäkriisi. Niin miten pääsit siitä yli? 😀

  3. Hei Krista! Täällä vähän samat fiilikset. Juuri tänään salilla ollessani mietin että liian pitkään jo reenaillut ilman ohjelmaa/tavotteita. Nyt olisi 2kk aikaa ulkomaanmatkaan joka motivoi kyllä reenaamaan ja kiristämään ruokavalionkin suhteen (herkut pois). Sun blogia on kyllä ihana lukea kun oot niin rehellisen ja aidon oloinen 😊

    • KIITOS ihanasta kommentista, tsemppiä kovasti! Varmasti pääset kuntoon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta