KUINKA PALJON PAINO NOUSI, miten päästä takaisin ruotuun?

Kun lomalta paluu iskee vasten kasvoja ja aina se tulee ”yllärinä” miten siitä pääsee takaisin ruotuun? Tällainen postaustoive minulle tänään esitettiin ja päätin vastata haasteeseen! Ennen minulla on varmaan löytynyt todella jämäkkiä ja hyviä neuvoja, koska olen ollut itselleni todella ankara. Itseänikin ihmetyttää kuinka paljon ajatusmaailmani on muuttunut viimeisen puolen vuoden aikana kokoajan ”löysempään”, annan itselleni armoa. Luojalle kiitos siitä!

Minulla paino oli nousi melkein 6kg loman aikana! Eipäs se tullut yhtään yllätyksenä, koska aamut alkoi croisantilla ja pitkin päivää haettiin ”vähän” snäksejä 😀 Tiesin jo ensimmäisen päivän jälkeen, että tästä tulee hevisetti. EI se mitään, nyt aletaan tiputtamaan tuota määrää pois ja suurin osa varmasti on nestettä.

Lomajumppa VOL 2.

Tässä suunnitelmani:

  1. PALAA TAKAISIN TERVEELLISEEN RUOKAAN! Tänään se ei tuottanut yhtään haasteita, nimittäin on pikkasen huono olo, kun eilen haettiin vielä iltapalaksi Mega-ateriat. 6/7 päivää syön siististi ja yhden pv otan rennommin.
  2. ALA TREENAAMAAN! Lomalla tein tasan kaksi satujumppaa, jotka kestivät 30min. Ei vaan löytynyt mielenkiintoa lähteä salilla, kun oli niin paljon parempaakin tekemistä, kuten makaa ja makaa. Aamukävelyitä tein neljä ja ne olivat lähinnä pyyhkeiden viemistä rannalle (matkaa oli 1km meidän huoneesta)

Siinä ne tärkeimmät. 70% kehonkoostumuksesta on sitä mitä syöt! Se on hyvä muistaa, koska minä en esimerkiksi kerkeä tällä viikolla salille, kuin vasta loppu viikosta. Nyt on niin paljon rästiin jäänneitä töitä, että ne on tehtävä alku viikosta! Kävin tänään kuitenkin kävelemässä ja penikat huusivat kipua. Heti painon noustessa äkillisesti, ottavat sääreni todella kipeää. Loppuviikosta helpottaa <3 Toivottavasti näistä oli teillekkin jotain apua! Kukaan meistä ei ole super-ihminen ja kaikille tulee omat haasteensa tavoitellessaan kesäkuntoa, myös minulla.

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “KUINKA PALJON PAINO NOUSI, miten päästä takaisin ruotuun?”

  1. Yhdellä reissulla mulla nousi paino 7 kiloa. Se oli ihan hirveää. Tosi suurin osa oli nestettä ja ku vatsa menee juntturaan,mutta voi luoja oli kauhea olo.
    Kyllä huomas mikä vaikutis sillä on mitä syö. Mä mimittäin skarppasin heti, söin puhdasta ruokaa ja palkon sekä tein 4 kertaa viikossa tunnin reippaita kävelylenkkejä ja ei kestäny kauaa kun olo oli taas normaali:D oli se loma kyllä niiden kilojen arvoinen oli hyvää ruokaa ja ihana mies joka ei todellakaan valittanut mun painon noususta:D ahdistus oli enemmänkin siellä.omassa päässä ja ku vartalo tuntui niin vieraalta.
    Hei Krista, treenaatko ikinä kotona? Toivepostaus olis nimittäin kiva käsitreeni jonka vois tehdä kotona. Jooo varmasti ihan iisi piisi monelle, mutta musta tuntuu että mun viritelmät menee aina ihan kuuseen.

    • Joo painon nousu on aika hurjaa pääkopalle! En tee kotona ikinä käsitreenejä, mutta voisin yrittää miettiä minkälaisen treenin saisin aikaiseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta