LOMAN TOP KUVAT

Kotona ollaan parin lentokuopan ja kulttuurieron jälkeen. Lähdimme aamuyöstä liikenteeseen ja olen aivan taivaallisen väsynyt, joten nyt on pakko pestä nopeasti pyykit ja tehdä tärkeimmät työt ennen huomisen arjen alkamista. Aijon kertoa teille vielä enemmän Egyptistä, jos olette kiinnostuneita?

Tässä kuitenkin ihania muistoja vielä teillekkin kuvina. <3 Pitäkää peukkuja, että huominen arkeen onnistuu hyvin.

Hotellimme ranta oli todella pitkä !
Huoneemme parvekkeelta.
Hotellin puutarha.
Herkkuja oli aina tarjolla.
Juomaakin oli saatavilla kiitettävästi ;D

 

Iltaisin oli viileämpää <3

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “LOMAN TOP KUVAT”

  1. Olet joskus mainnut, että sulla on maitoallergia ja aika paha sellainen? Miten etelässä esim. Noita drinksuja tai herkkuja niin niissä on varmaankin kookosmaitoo tai normi. Käytkö vaan kärsivällisesti kaikista tuotteista kaikki selosteet vain läpi?

    • Juon ja syön vaan sellasia herkkuja ja juomia mistä olen 100% varma ettei ole maitoa (lehmän maitoa). 🙂 Tässä 26v aikana on aika hyvin oppinut tunnistamaan ja jopa haistamaan missä on maitoa 😀

  2. Hei Krista miten sä muuten ajattelet kuolemasta kun nyt koit sun koirasi kuolemankin? Ajatteletko että näette vielä jossain vai uskotko et synnytään uudelleen? Multa kuoli eilen samanrotunen koira joka oli tottakai hyvin rakas <3 oon vaan miettiny tässä näitä asioita..ois kiva kuulla sun mielipide tai noh..uskomus :)<3

    • Voi ei, otan osaa! <3 voisin kirjoittaa aiheesta postauksen! Paljon voimia!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta