Menee niin hyvin, että hävettää.

Sanat eivät riitä kertomaan kuinka ihanaa täällä on! Vaikka jonkun mielestä voi olla tylsän kuulosta hotellilla makoilu, mutta meistä tämä on luksusta! Tämä onkin ensimmäinen kerta kun emme kiertele basaareita tai kauppakeskuksia iltaisin vaan istumme hotellin baareissa kuuntelemassa live musiikkia. Kuinka rentouttavaa. Iltoihon kuulunut myös alkoholia, koska sitä tuodaan nenän eteen niin paljon kuin jaksaa juoda 😀

Täällä on hotellin asukkaat jaettu eri värisiin rannekkeisiin. Meillä taitaa olla hyvä väri, koska huoneen ovessa oli Vip kutsu Cocktail bileisiin. Siellä oli vain 10 ihmistä meidän lisäksi ja palvelu pelasi! Täällä hotellissa on 900 huonetta ja jengiä kuin pipoa, joten meininkiä riittää! En ole koskaan ollut näin kivassa resortissa, josta ei tee mieli edes lähteä pois.

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta