Miksi vihaan salin vaihtoa??

Miksi en tykkää käydä vierailla saleilla tai ylipäätään vaihtaa salia uuteen?…  Tähän löytyy miljoona syytä ja voisin niistä teille kertoa pari esimerkkiä.  Olemme siis käynneet nyt muutaman viikon Foreverillä… Kaikin puolin sali on kattava,  on  naisten puoli ja ”sekasakki”  puoli. Ryhmäliikuntaan mahdollisuus ja laitteet ihan ok,  toki mitään salia ei voi verrata Töölö gymiin onhan siellä esim.  taljoja,  joku 10..

TÄSSÄ TULEE SYYT MIKSI EN TYKKÄÄ SALIN VAIHDOSTA:

1. Eka viikko menee etsiessä uusia laitteita eli treenit ovat ns.  laitteisiin tutustumista.

2. Uusi naama aina kiinnostaa,  eli joka salilta löytyy aina yksi (yleensä nainen),  jonka ”reviirille” selvästi astut ja saat niin pahaa silmää,  että omat meinaa tippua päästä. Voi luoja sanonpahan vaan.

3. Eka kuukausi varmaan menee,  että tietää ne ajankohdat,  jolloin salilla ei olisi kauhesti porukkaa.  Huomaan,  että ahdistun helposti jos sali on täynnä ihmisiä..  Joku kaunispäivä oma kotisali olisi unelma.

Huomaan muutenkin,  että elämässä mitkä vain muutokset tuottavat päänvaivaa ja jopa ärsyyntymistä.  Onko meille Suomalaisille tuttu ja turvallinen se oikea vaihtoehto?  Ehkä jännitys uusista asioista tulee ikääntymisen myötä.

Onneksi eilen näin salilla vanhan kilpasiskoni,  se piristi Forever kokemustani.   Yhden ”kinkun”  kanssa olemme muutaman kerran olleet samaan aikaan lavalla ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Miksi vihaan salin vaihtoa??”

  1. Käykää ihmeessä testaamassa vielä se Merihaan Voimalaitos. 2. ja 3. kohdasta ei ole pelkoa siellä. 🙂

    • Joo pitää käydä siellä heti loman jälkeen 😉

  2. Itse käyn salilla aina 5 aikaan aamulla, koska en pysty yhtään treenaamaan, jos ihmisiä on vähänkin enemmän. Lamaantuisin varmaan kauhusta ruuhka-aikaan, enkä uskaltais edes mennä tekemään mitään, etten mee vahingossa jonkun muun ”paikalle” tms. Enkä pystyis keskittymään, jos ois paljon ihmisiä. Jos aamullakin salilla on yli 5 muuta ihmistä niin mua ahdistaa 😀 Lisäksi mulla ei oo hajuakaan, onko meidän salilla jotain ns. etikettiä esim. onko normaalia vai töykeää mennä kysymään saako tehdä välissä (okei, en ees uskaltais kysyä keltään :D), aamuisin kun pyörii lähinnä ne samat naamat ja tietää aika hyvin miten niistä kukakin treenaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta