ENNEN ja JÄLKEEN- kuvat

Afterit kaunottarien kanssa <3 Riina on tehny meijän kaikkien kulmat 😉

Olipahan huima viikonloppu! Perjantaina meillä oli koko firman afterpartyt ja oli kyllä vuosisadan bileet. Eilen olin kotona koko päivän sohvalla syöden,  koska tänään oli oltava freessinä.  Olen pitkään haaveillut microbladingeista ja tänään ne sain! Riina on varmasti yksi parhaimmista ja tarkimmista tekijöistä mitä Etelä-Suomesta löytyy!  Ja tämä ei ole maksettu mainos!

Kiva tulla liikkeeseen, joka on laitettu tip top!

Aluksi tietenkin jännitti sattuuko laitto ja mitä siinä käytännössä tapahtuu,  mutta aivan turhaan.  En edes tarvinnut lopuksi puudutusta,  koska iho turtui ja sai ottaa vaan rennosti peiton alla <3

Elämä kyllä helpottuu huomattavasti, kun kulmat on aina kunnossa. Liike,  joka sijaitsee Leinelässä on myös aivan uusi ja upea! Olen niin kauan tätä odottanut ja tekin olette aina kiinnostuneita minun kauneus jutuistani niin halusin tehdä tästä ihan postauksen. Minun lukijani ansaitsevat vain parasta, koska microblading tekijöitä on myös laidasta laitaan.

Riina THE kauneuden ammattilainen ja ihana ihminen!

Ajanvaraus on super helppoa eli mene Riinan sivuille TÄSTÄ ja varaa aika,  boom se on siinä! Ja kannattaa myös mennä tykkäämään  Ig:stä, koska siellä saattaa tulla arvontoja 😉

Mitä mieltä olette kulmistani, kuinka moni on miettinyt laittoa? Vastaan mielelläni kysymyksiin <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “ENNEN ja JÄLKEEN- kuvat”

  1. Kiitosa kun vinkkasit kulmien laitto paikasta, nimittäin etsin juuri sopivaa paikkaa kenelle mennä, olisiko lukijoille saanut jonkun alennuskoodin ? 🙂

    • Ei ole tällä hetkellä ale koodeja, koska listat täyttyy muutenkin nopesti, joten varaa aika äkkiä <3

  2. Olen ollut kovin kiinnostunut kulmien laitosta mutta olen nähnyt tekijöillä vain juuri laitettuja kulmia (oletus on että lopputulos olisi suurinpiirtein sellainen) ja viime viikolla näin livenä kahdet kulmat jotka oli tehty alle kaksi viikkoa sitten eikä vastannut odotuksia. Ymmärrän kyllä että väri haalistuu ja tekijöitä, aineita ja tekniikoita on erilaisia. Siksi haluaisinkin nähdä kulmat n kk laitosta millainen on todellinen lopputulos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta