TAUKO

Nyt minusta tuntuu, että tarvitsen pienen tauon kirjoittamisesta. Oikeastaan nopeimman ovat jo huomanneet, että tämä viikko on ollut hiljaista täällä. Siihen löytyy oikein hyvä syy, nimittäin lepo. Tein edellisten postausten perusteella tietoisen päätöksen, että nyt on hetki jolloin pitää osata jarruttaa. Minulla on päivät todella kiireisiä töissä ja iltaisin olen salin jälkeen tehnyt yhteistöitä ja muita firman hommia, joten kirjottelu on jäännyt. Jostain on pakko raapia aikaa vain lepäämiseen ja kainalossa makoiluun.

Kieltämättä on ollut hiaman ”morkkis”, kun en ole kirjoitellut, vaikka on niin paljon kerrottavaa taas. Teidän kommentit kuitenkin pysäytti sen verran, että päätin ottaa aikaa vain itselleni ja levolle. Mielummin vähennän töitä, kun ajan itseni loppuun! En voisi kuvitella edes fiilistä, kun olet niin loppu ettet jaksa edes nousta sängystä. Kehon ja mielen ylikuormitus on selvästi minullakin päällä ja tämä töiden väheneminen siltä osin kun se on mahdollista on helpottanut.

Tänään on todella kiva ilta tulossa, koska meillä on isot After partyt järjestetty duunissa. Aluksi mietin, että olen vesilinjalla, mutta mutta. Miksi ei? Koska olen ollut viimeksi ulkona, tasan 10 vk sitten. Aijon nauttia kuohuvaa ja töissä olevia ruokia ihan hyvällä omatunnolla. Kirin tämän sitten ensi viikolla kiinni. Nyt on kroppakin lähtenyt pikkusen kiristymään, joten lepo myös ruokavaliosta tekee päälle hyvää <3

Ihanaa viikonloppua kaikille ja palataan taas<3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “TAUKO”

  1. Kohta pääset onneksi myös keräämään aurinkoenergiaa, tekee varmasti todella hyvää. Btw, oli kiva törmätä salilla… 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta