6 X OUTOA ASIAA MINUSTA

Hassuja juttuja, joita et välttämättä tiedä minusta! Sunnuntai päivän ratoksi ajattelin kertoa hieman asioita, jotka saavat lähipiirini aina nauramaan ja ihmettelemään järjenjuoksuani.

  1. Syön pastilleja päivittäin, mutta imeskelen niitä vain hetken, jonka jälkeen laitan roskiin. Eli en tykkää pureskella/niellä pastilleita.
  2. C-vitamiini poretapletit ovat minulle kuin karkkeja. Eli en laita niitä veteen vaan suoraan suuhun. Kyllä poreilee hyvin ja tunnen oikein kuinka piristyy.
  3. Olen syönnyt kohta kaksi vuotta päivittäin saman lounaan. Tonnikalaa, jäävuorisalaattia, oliiviöljyä, tomaattimurskaa siihen päälle ja tietenkin suolaa. Monesti kuulen miten jaksan syödä päivästä toiseen saman lounaan, mutta se on vain niin hyvää ja freessiä. Joskus on riisikakkuja vielä päälle, mutta ei tällä hetkellä.
  4. Nukun aina paksut ”yösukat” jalassa, koska jalkani ovat aina jäässä.
  5. En enään herää, kun Joni tulee yöllä kotiin vaan aamulla aina ensimmäinen reaktio on PANIIKKI ennekun kerkeän kääntää kylkeni. <3
  6. Aamuisin puhun ääneen itsekseni ja saan samalla ”vuosisadan ideoita”. Saatan suunnitella elämää vuosien päähän, kunnes tulee todellisuus vastaan ELÄ HETKESSÄ.

Onko kellään muulla samoja outoja juttuja?

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta