Todellinen märäytys- kuvina!

Kuulostaa ehkä pervolta, mutta me kun märäytetään se tapahtuu kunnolla. Viikonloppu oli parasta mitä pitkään aikaan on tapahtunut, treenasimme ja mikä tärkeintä märäytimme oikein kunnolla lauantaina. Eli söimme kaiken mitä vastaan sattui pöydällä tulemaan. Oma aamupalani koostui isosta puurosta, kahdesta runebergintortusta ja 200g irtokarkkeja. Syötiin kaikki niin paljon, että illalla pelatessamme parisuhde-lautapeliä piti välillä käydä makuuasennossa, koska vatsaa koski 😀 Kerran kun ottaa niin ottaa oikein kunnolla!

Karla <3 Team Koolla!
Karla<3 Team Koolla! Eilen oli pieni turvotus päällä märäytyksestä 😀

Perjantaina tosiaan treenasimme nelisteen olkapäät. Lihastohtoriksi Isolan Villeä ei kyllä turhaan kutsuta, koska minulle ja Jonille liikkeet olivat uusia ja pääsimme treenissä aivan uusille leveleille. Minulla ei ole koskaan ollut olkapäät näin kipeät kolmatta päivää putkeen kuin nyt! Eilen vielä treenasimme takareidet-pakara osaston, huh. Koskaan en ole kuullut Jonin sanovan kesken treenin ”kohta lentää oksennus”. Jätkä, jolla on aina treenit kovia ja tuloksia on syntyy sanoo noin niin voi miettiä miten kovaa eilen teimme.

Pojat päät punasina.
Pojat päät punasina.

Eihän sitä koskaan pysty sanoiksi laittamaan, kuinka hauskaa meillä oli. Pääasia, että meidän jengi sen tietää ja tuntee sydämmessään! Paljon puhuttavaa ja uusia juttuja mitä yhdessä tulemme tekemään. Noi tyypit ei pääse enää meistä eroon <3

Mitä märäytykseen tulee, kuvat kertovat kaiken.

päänkokoinen hampurilainen.
päänkokoinen hampurilainen.

Bus burger

neljän ihmisen herkut :D
neljän ihmisen herkut 😀

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, täällä alkoi nyt tiukka ruokaohjelma!

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Todellinen märäytys- kuvina!”

  1. Oliko noi hampparit nyt sit sieltä bus burgerista? Voitko hyvällä omallatunnolla suositella?

    Juttuja toivoisin lisää lihashuollosta. Venyttelyn olet tehnytkin jo, mutta oliskos sulla lisää takataskussa jotain kehon huoltoon lisää 🙂 ne kun on tärkeitä reenin ohella myös 🙂 hyvää räntäistä viikkoa sinne! 🙂

    • Hampparit on bus burgerissa ja voin koko sydämestäni suositella! Voisin tehdä kehohuoltoon liittyvän postauksen 🙂

  2. ”märäytys” 😀 tekee tosiaan silloin tällöin hyvää! syö kaikkea mitä himoitsee ja sit taas palaa normi ruokailuihin 🙂 voisitko tehdä joskus postausta kunnon olkapäätreenistä? kiinnostais !

  3. Kiva nähdä että joku muukin herkuttelee kunnolla sillon kun herkuttelee 😄 Itse en nimittäin tunne herkuttelussa käsitettä kohtuus eikä pari palaa suklaata riitä alkuunkaan 😂 Hyvältä näyttää teidän herkut😉 Hyvää alkuviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta