Minun päiväni

Krista seunaUusi päivä, uusi työ ja uusi puhelinkin. Nyt on laitettu taas tämän neidin elämä aikalailla uusiksi. Uusia ovat myös tavoitteet ja haasteet, mutta oma asenne ratkaisee näistä selviämisessä. Alan olemaan jo siinä iässä, jossa sitä uraa aletaan rakentamaan.

Tiedättekö tunteen, kun olet oppinut niin paljon uutta, että pää meinaa räjähtää? Aluksi meinasin etten pysty tätä postausta edes kirjoittamaan kovan päänsäryn takia. Halusin teille tulla kuitenkin kertomaan, että täällä on kaikki hyvin <3 Olen super kiitollinen kaikista viesteistä mitä olen kuluneen viikon aikana saannut!

Huomaan, että en vielä ole täysin oma itseni ja suru on edelleen mukana. Enään en saa itkukohtausta kesken päivää, mutta iltaisin se on ollut vielä viimeinen asia ennen nukkumaan menoa. Olen myös huomannut, että on ollut todella vaikea innostua vanhaan malliin oikein mistään. Pientä alakuloisuutta siis ilmassa, mutta siihen ei auta kuin aika. Parhaiten saan ajatuksen muualle ollessani töissä tai salilla. Silloin on niin paljon muuta ajateltavaa ja varsinkin nyt, kun pitää sisäistää paljon uusia asioita. Tietenkin lukuisat uuden työkaveritkin on iso plussa!

Nyt saa laittaa viestiä tulemaan postaustoiveista niin mielelläni niitä toteutan!

 

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Minun päiväni”

  1. My day tyyppinen postaus tai ruokapäiväkirja olisivat kivoja 😊 Tsemppiä uuteen työhön 😉

  2. Tsemppiä uuteen työhön ja suruun <3! Mä hajoilen edelleen, kun joduin lopettamaan mun bordercollien sairauden takia 1,5 vuotta sitten. Ei tartte kun tulla joku biisi radiosta tai lapsen mainita se nimi, niin alkaa itkettää.

    http://www.laurasimola.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta