Herkuttomuus ei pitänyt

Mega-ateria ja 400g karkkia upposi eilen tähän neitiin oikein kiitettävästi. Eli Tammikuun herkuttomuus ei pitänyt. Turhaan tässä jossittelen tai selittelen, selkäranka ei ollut tarpeeksi vahva. Näitä sattuu kaikille ja niiden ei tarvitse lannistaa koko projektia. En siis pyöri morkkiksessa ja ahdistu eilisestä, vaan jatkan suunnitellusti tätä viikkoa.

Kyllähän se majoneesi oli ranskalaitten kanssa ihan sairaan hyvää ja siinä kohtaa mietin ”kerran sitä eletään, enkä edes ole kisadieetillä. Nyt palkitsen itseni ja herkuttelen, koska Sofikin tykkäsi siitä” Näillä ajatuksilla siis eilen päädyimme Flamingon kylpyläreissun jälkeen herkuttelemaan Heseen. Tämä herkuttomuus olisi muutenkin katkennut tämän viikonlopun lauantaina.

thumb_IMG_5160_1024

Olemme viikonlopuksi lähdössä Lahteen Karlan ja Villen luo. Tämä viikonloppu on sovittu jo Joulukuun alussa, joten en todella ala punnitsemaan siellä omia jauhenlihojani! Nimittäin olemme menossa syömään kuuluisaan Lahden Bus Burgeriin. Nyt kun eilinen lipsahdus tuli ja taas viikonloppuna on tiedossa herkuttelua päädyimme nämä kuusi päivää kiristää ruokavaliota. Itse syön hiilareita pelkästään treenin jälkeen, näin saan ainakin itselleni paremman omatunnon herkutteluiden suhteen 😀

Helmikuun sitten yritän uudestaan olla ilman sokeria ja hamppareita! Herkuton helmikuu, kuinka moni teistä on mukana? Itse uskon pystyväni siihen, sillä meillä on Maaliskuussa reissu tulossa <3 Haluan tuntea itseni keveäksi, kun biksut laitetaan päälle. Nyt on taas joku konkreettinen tavoite, joten herkuttomuus tulee olemaan helpompaa. Minulla on myös tietty tavoite, johon  haluan päästä ja se on tämä alla oleva kuva 😉

IMG_5280

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Herkuttomuus ei pitänyt”

  1. Moi Krista!

    Mä oon enskuussa lähössä Kreikkaan viikoksi ja mietin että kun sä oot ilmeisesti kantanut omia puuroja jne ulkomaille niin miten oot pakannut ne lentokoneeseen? Entä vitamiinit jne? 🙂 Kiitos jo etukäteen!

    • Oon ihan minikrip-pusseihin laittanut ja samoin vitamiinit 🙂

    • Keväällä ehkä laitan raitoja, mutta en enään jaksa hoitaa ihan blondia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta