Elämä on liian lyhyt hukattavaksi

Sanoin eilen itseni irti töistä. Konkreettinen todistus elämän ja varsinkin ajankulusta on kirkkaana mielessä. Olen aina jännittänyt uusia haasteita ja sen takia olen varmaan jämähtänyt yleensä paikoilleen. Näin ei tule enään käymään, sillä elämästä on otettava kaikki irti!

krista seuna

En halua vanhana ajatella, että olisi pitänyt sitä ja tätä tehdä ja yrittää, koska nyt yritän ja teen. Niinkuin äitini keskiviikkona sanoi ”me halutaan, että sä koet ja nautit elämästä”. Näin aijon tehdä ja tee sinäkin! Joskus joutuu menemään perse edellä puuhun, mutta mitä sitten? Aina on mahdollista muuttaa asioita kunhan itse tekee töitä sen eteen. Teen asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi!

Olen todella kiitollinen paikastani Elisalla, koska sen kautta aukesi ovi muihin tehtäviin. Huomasin myynnin olevan minun juttuni ja sitä hommaa lähden tekemään muissa merkeissä. Kerron tästä teillekkin, kun aika koittaa <3 Nyt haluan toivottaa teille aurinkoista viikonloppua ja tehkää asioita, jotka tekevät onnellisiksi!

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Elämä on liian lyhyt hukattavaksi”

 1. Juu no olisihan se helppoa olla käymättä töissä ja tehdä pelkästään niitä kivoja juttuja. Mutta raha ei kasva puussa, itse pääsen toteuttamaan tätä tee pelkästään niitä asioita jotka tekee sinut onnelliseksi – mallia sitten kun lottovoitto osuu kohdalle. 😀

  • Eikö sen työn voisi muuttaa sellaiseksi, että se tekee onnelliseksi? 😏

 2. Itsekin olen risteyksessä jossa pitäisi uskaltaa valita tuntematon tie.😕 Tälläiset tekstit antavat uskoa siihen että uskallan.❤️ Jos muutkin niin miksi en minäkin.

 3. Ei nyt liity mitenkään tähän aiheeseen, mutta jos teet salilla koskaan lantionostoa tangolla, niin olisko sun mahdollista kuvata siitä videota? Mulla on omituinen ongelma, eli en yksinkertaisesti ymmärrä, miten sen tangon kanssa pystyy asettumaan siihen penkille ja miten sieltä pääsee vielä poiskin? :DDD Eli sellainen video joka alkaa siitä penkiä vasten asettautumisesta ja loppuu siihen kun pääset sieltä pois?

  Smithissä tätä ongelmaa ei varmaankaan ole, mutta jos haluaisi tehdä lantionostoa ja smith onkin varattu? Oon tehnyt lantionostoa lattialla kahvakuulan kanssa, mutta sattuu jotenkin yläselkään jos otan vähänkään painavamman kahvakuulan. Oon kokeillut kerran tehdä tangolla ja hyvä etten loukannut itseäni kun koitin pelkän tangon kanssa asettua penkille ja tulla pois :/ En halua tietää mitä olis tapahtunut jos olis ollut tangossa vielä painoakin (jota mulla oliskin pitänyt olla, koska pelkän tangon kanssa liike ei tuntunut missään 🙁

  • Youtubesta varmasti löytyy – kirjoita vaikka hip thrust technique.

   Se on oikeasti helppoa. Laitat tarpeeksi isokokoiset levypainot että jalat mahtuu tangon alle > asetat selän penkille ja asetat tangon pehmusteineen lantiolle ja nostat pakaroilla ylös. Kokeile aluksi pienemmillä painoilla kunnes opit tekniikan!

 4. Moi! Ei liity aiheeseen yhtään kyllä nyt, mutta pisti silmään ja vain positiivisella tavalla: onko sun huulia täytetty vai oletko vain meikannut ne niin hyvin, että näyttää muhkeilta? 😀 anyway olit sitten ottanut niihin täytettä tai meikannut niin voisitko tehdä postausta aiheesta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta