HYVÄSTIT

Sofin ja Jonin ensitapaaminen v 2014 <3
Sofin ja Jonin ensitapaaminen v 2014 <3

Kello on 03.00, kun tätä kirjoitan. En pysty nukkumaan, koska muistot tulvii mieleeni ja haluan ne tänne sinulle kirjoittaa.En koskaan unohta sitä päivää, kun saavuit elämäämme. Olin itse vielä ala-asteella ja onneksi kesälomaa viettämässä, joten saimme rauhassa tutustua toisiimme, me kaksi lasta. Teimme yhdessä kepposia vanhemillemme, koska olithan ainoa sisarukseni. Nukuimme vierekkäin, söimme yhdessä lattialla ja reissasimme mummolaan aina lomia viettämään. Jouduit kuuntelemaan teiniängstini vanhemipiamme kohtaa, mutta silti rakastit minua ehdoitta. Näit, kun minä olen kasvanut aikuiseksi.

Hello Kitty, joka on yhteinen pehmolelumme ollut aina <3
Hello Kitty, joka on yhteinen pehmolelumme ollut aina <3
<3
<3

Minä muutin 17 vuotiaana pois yhteisestä lapsuudenkodistamme, tämä ei tarkoittanut, että olisin hylännyt sinut. Minulla ja vanhemmillamme oli yhteishuoltajuus. Tulit aina sinne missä ikinä satuinkin asumaan, otit minun kodin aina omaksesi ja olit onnellinen kuhan vietimme vain yhdessä aikaa. Olit kaikkien kaveri ja sinuun rakastui niin moni ihminen, että tuskin sitä edes itse ymmärsit.

Viimeinen yhteinen kuvamme 15.1.2017 <3
Viimeinen yhteinen kuvamme 15.1.2017 <3

Eilen oli viimeinen yhteinen matkamme, etkä meinannut millään luovuttaa..  Minä, Äiti, Isi ja Joni olimme kaikki paikalla, kun lähdit taivaaseen. Tuntuu niin itsekkäältä itkeä perääsi, koska tämä oli ainoa oikea vaihtoehto. Minulla on vain niin kova ikävä suo siskoni.. Meillä on tuhansia muistoja yhdessä eivätkä ne pyyhkiydy koskaan mielestäni. Kiitos 15 yhteisestä vuodesta, meillä kaikilla on aina sydämmessä paikka, jossa olet. Pidän sinun kaulapantaa rannekorunani, jotta olisit aina mukani. Rakastamme sinua valtavasti ja vielä me näemme <3

Raccattare suo <3
Raccattare suo <3

Ensimmäistä kertaa minua ei enään pelota kuolema, koska olet siellä vastassa.

Hyvästi, mutta vain hetkeksi <3
Hyvästi, mutta vain hetkeksi <3
kristaseuna

13 vastausta artikkeliin “HYVÄSTIT”

  1. Voimia kovasti💞 Rakkaan menetys on kamalinta mitä ikinä voi olla😪

    Tuli itsellänikin tippa linssiin kun luin tekstisi. Osaat kirjoottaa todella hyvin ja vaikutat ihanan aidolta luonnonlapselta😊

  2. Voimia! Koin itse saman reilu kuukausi sitten, kun jouduttiin luopumaan sairauksien vuoksi vanhimmasta koirasta. Rakkaasta perheenjäsenestä luopuminen ei ole koskaan helppoa 🙁

  3. Otan osaa ja annan sulle etähalauksen. Menetys on suuri. Kirjoitit kauniisti ja huomaa kuinka tärkeä Sofi oli sinulle. Sofi levätköön rauhassa.

  4. Voimia ja jaksamisia suuressa surussa😢💜🌠. Ps. Itku tuli tätä lukiessa

  5. Paljon voimia koko perheelle <3 tuli kyynel silmään kun luin tekstiä, pystyin niin samaistumaan kun meidän rakas koiramme lensi taivaaseen pari vuotta sitten.. onneksi on kaikki ihanat muistot tallella, iso voimahali! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 44
Tykkää jutusta