LICENCE TO LOVE

Älä sano, että kaikki menee hyvin, koska samalla sekunnilla asiat muuttuvat.. Kerkesin tasan viikon elämään elämää ruusuilla tanssien. Tällä viikolla kirjoittelinkin, että yleensä nämä ajanjaksot elämässä ei kestä kovin kauaan.

Meidän Joulu 2016
Meidän Joulu 2016

Nyt en halua yhdenkään tulevan kommentoimaan, että ”näinhän se elämä menee”. Ne sanat eivät helpota yhtään. Vain koiranomistajat ymmärtävät mitä näillä jutuillani tarkoitan. Kyse on siis meidän rakkaasta karvakasasta Sofi Seunasta. Hänen yleisvireensä on nyt viikossa laskenut 60%:sta 20%.. Olimme tänään vanhempieni luona ja en pysty edes sanoilla kuvailemaan kuinka pahalta tuntui nähdä toinen niin väsyneenä..

Ei tahdo enään ruoka maistua ja unta riittäisi päivästä toiseen.. Yleensä Sofi on aina tullut pussailemaan, kun olen itkenyt, enään ei. Makasimme yhdessä lattialla, minä itkin ja Sofi katsoi syvemmälle silmiini kuin koskaan ennen.. Se sai kyllä koko perheen murtumaan.. Huomenna lääkärikäynti edessä. Tiedän miten elämänkiertokulku menee, mutta en ole koskaan menettänyt ketään näin läheistä..

Olemme eläneet kohta 16 vuotta yhdessä, olemme eläneet elämämme parasta aikaa yhdessä <3 Sofin kennelinimi on Licence to love, tämä teksti on myös tatuoitu selkääni. Nimi on pitänyt paikkaansa, koska Sofi on ollut minulle lisenssi rakkauteen.

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “LICENCE TO LOVE”

 1. aihe koskettaa syvälle, koska juuri parin päivän visiitiltä palanneena mietin nykyään yhä useammin sitä faktaa, että oma 12v maailman rakkain koirani alkaa väistämättä vanheta – suomenajokoirat kun ei vielä yleensä oo mitään pitkäikäisimpiä kavereita. luojan kiitos se on vielä selkeästi hyvässä kuosissa, mutta en edes halua kuvitella kuinka raastavaa tulee olemaan sitten, kun lähdön hetki alkaa lähenemään. Kymmenisen vuotta kuitenkin tiivistä yhteiseloa, ja nykyään raskain sydämin aina jätän toisen tuijottamaan murheellisena kun itse lähtee takaisin kaupunkiin, vaikka itse pohjimmiltaan tietää että toisella on niin paljon parempi asustaa maalla.

  tsemppiä, niin sulle kuin pikku Sofillekkin <3

  • <3 aina toivoo lisää aikaa, mutta jossain vaiheessa meillä kaikilla se aika loppuu.. jotenkin toivon, että Sofi taas virkoisi ja tää ei olis vielä lopullista..

 2. Täällä on samanlainen tilanne päällä ja itkettää koko ajan… Yhden koiran aiemmin menettäneenä tiedän jo sen tunteen kun kohta sydän särkyy. Sitä tunnetta en toivo kenellekään. Voimia.

  • Ei tällasta toivo kenellekkään.. sydän tulee särkymään kun aika koittaa, mutta onneksi ollaan saatu näin monta ihanaa vuotta yhdessä <3 voimia sinnekkin.

 3. Voi ei.. Sanattomakd vetää :'( Ite menetin äskettäin rakkaan koirani, 12 vuotta oli yhteistä taivalta takana. Tuntuu että kukaan ei kykene ymmärtämäön sitä valtavaa tuskaa ja surua. Voimia!!<3

 4. Meidän piti n 3kk sitten viedä 14v karvakasa piikille kun toinen oli niin kipeä.. todella kova ja tuskanen paikka vaikka tiedosti kunnon huonotessa ja useamman vuoden lääkkeillä ollut että ei ole vaihtoehtoja.. edelleen järkyttävä ikävä, eikä siihenkään oikein totu ettei ole kotona odottamassa 🙁 tsemppiä tulevaan <3

 5. Voi ei 🙁 Otan osaa, mulla tuli itku pelkästä tekstista. Tää mun henkilökohtaisesti pahimpia pelkoja: kun joutuu sanomaan rakkaalle koiralleen viimeiset hyvästit.
  Voimia Krista <3

 6. Kaksi rakasta koiraani olen menettänyt, molemmat olivat jo vanhuksia.. Menettämisen tuska on ihan järkyttävän iso.. Se rakkauden määrä on niiiiiin suuri! ❤️

  Katso tämä video, siellä ne pikkuiset ovat 🐶

  https://youtu.be/ZcQvYh_3Atw

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 19
Tykkää jutusta