Päätös kisalisenssistä

Ekat kisat vuonna 2014
Ekat kisat vuonna 2014

Tammikuu on aina se fitnesskisailijoiden isojen päätöksien kuukausi. Nimittäin vain tässä kuussa voi ostaa kilpailulisenssin, jolla voi kisata nyt keväällä, jossa olen itsekkin ollut kaksi kertaa mukana. Tietenkin vuoden kovin fitnesstapahtuma on Nordic Fitness Expossa järjestettävät SM kisat syksyllä, johon ei voi osallistua ellei ole lunastanut lisenssiä. Kaksi kertaa SM lavalla olleena onhan se huima kokemus, huh.

Tokat kisat vuonna 2014
Tokat kisat vuonna 2014

Kevään kisojen jälkeen lähimmäiseni olivat varmoja, että kyllä minä muutan mieleni ja kisaan myös vuonna 2017. Rehellisesti itsekkin odotin tätä fiilistä ja paloa kisaamista kohtaa. Itseasiassa odottelin sitä vielä viime kuussa, mutta nyt olen tehnyt lopullisen päätökseni asian suhteen. Kisamenestys ei ole ollut päätähuimaava, mutta miksi silti olen kisannut ja vieläkin haikailen lavalle. Se on kuulkaas se matka, jonka jokainen kisaaja matkaa kohti pääpäivää. Sanoin ei voi kuvailla sitä fiilistä, kun jaksaa ponnistaa pohjalta, nimittäin niitä hetkiä tulee. Toisille enemmän ja toisille vähemmän. Itselleni se on ollut kuin huumetta, kun aina vaan jaksaa jatkaa.

Kolmannet kisat 2015
Kolmannet kisat 2015

Sen vuoksi olen nytkin ihan kiksseissä ollenssani vain herkkulakossa. Kroppa tiivistyy ja olo on paljon virkeämpi. Tänään taas kohtasin haasteen, töissä oli runebergintorttuja, rakastan niitä! Jälkeenpäin tuli kisakausi ajat mieleen, kun voitti omat halunsa. Ne herkut eivät lopu kaupoista ja mä kerkeän vielä torttuni syömään.

Neljännet vuonna 2015
Neljännet vuonna 2015

En kisaa vuonna 2017, päätös on nyt tehty. Hiukan haikealta tämä päätös tuntuu, koska vuoden 2014 jälkeen on lisenssi aina ollut voimassa. Varmasti olen fitneksen parissa omalla tavallani, ainakin elämäntapa pysyy. Menen varmasti katsomaan kisojakin, koska Kultsalla ollaan oltu mukana vuodesta 2012 saakka.

 

Viidennet 2016
Viidennet 2016

Tunnen itseni sen verran hyvin, että katsoessani viimeistä kisakuvaa huomaan olevani helpottunut. Varmaan alitajunnassani tiesin nyt höllääväni. Kyllä se niin on, että kaikkien kropat eivät kestä vuosikausia putkeen kisaamista, minun ei. Tulenko enään kisaamaan sen aika näyttää <3

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Päätös kisalisenssistä”

  1. Tuomarilajeissa kilpaileminen on muutenkin niin outoa kilpailemista, ja etenkin kehon jojottaminen löysästä kireäksi. Parempi vain keskittyä siihen että on hyvän näkönen 365 päivää vuodessa.Kyselee vaikka kadulla miehiltä arvosanoja omasta ulkonäöstä!

    • Ja sun kannattaa mittaa oma kehonkoostumus ennenkun tuut sanomaan ketään löysäks 😀

  2. Mä en edelleenkään ymmärrä, miten et oo menestynyt paremmin 😀 Muistan spekulaatiot sun viime kisojen jälkeen että jalat ois jotenkin lyhyet ja selkä pitkä, mut mä en vaan NÄÄ sitä. Musta sulla on parhaat jalat kaikista! Sun ei tarvii kisata, oot huippu muutenkin! Jatka samaa rataa 🙂

  3. En tunne sua, mutta tän blogin/kuvien perusteella sä vaikutat jotenkin ihanan aurinkoiselta ja positiivista energiaa säteilevältä. Hyvä fiilis tarttuu. Jotkut ihmiset on vaan mun mielestä tehty esiintymään ja tuomaan sitä kautta iloa muille. Mun mielestä sulla on sellainen lahja. Käytä sitä, kisaat tai et.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta