KESÄKUNTO NEXT LEVELILLE

Kaupallinen yhteistyö: Tmi Krista Seuna

Millä treenillä saan pyöreän pakaran, miten kiinteydyn niin että vatsamakkarat lähtisivät? Pyöriikö nämä kysymykset mielessä näin tammikuussa? Haluan nyt antaa pari vinkki vitosta teille, jotka haluatte kesäksi 2017 elämänne kuntoon nimittäin vielä kerkeää oikein mainiosti aloittamaan elämäntapamuutos projektin. Pääasia on, että aloittaa.

image

  1. Olette varmasti hankkineet salikortin ja monella se on ollut jo vuosia käytössä. Tuleeko silti haluttua tulosta, vaikka teette 4-5 salitreeniä viikossa ja sen lisäksi juoksette lenkkejä. Hienoa jos tulosta tulee, mutta monella kuitenkin kehitys junnaa paikallaan. Te jotka ensikertaa olette salin ovista pamahtaneet sisään näätte jo kahdessa kuukaudessa tuloksia varmasti! Kroppanne ottaa kaiken kehityksen hyvinkin nopeasti vastaan ja se jos mikä motivoi jatkamaan. Mitäs sitten kun se kehitys loppuu?
  2. Ruokavalio, siitä yleensä kehityksen pysähtyminen johtuu. Olen tehnyt vuoden aikana paljon henkilökohtaisesti räätälöityjä ruokavalioita ja syy kehityksen loppumiseen on lähes aina sama, syömättömyys. Naisen ajatusmaailma on, mitä vähemmän syön sitä timmimpi tulen olemaan. EI tämä on aivan väärä ajatusmaailma ja tulee kostautumaan ajanmittaan. Riittävällä syömisellä olemme asiakkaitteni kanssa saanneet huimia tuloksia ja yhdeltäkään en ole saannut kommenttia ”söin kaiken ja lihosin”.

Jos sinusta tuntuu, että haluat viedä kesäkuntosi 2017 seuraavalle levelille laita minulle spostia osoitteeseen [email protected] Laitetaan yhdessä ruokaohjelma ja treenit kuntoon unelmien saavuttamiseksi! <3 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “KESÄKUNTO NEXT LEVELILLE”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta