NYT SE ALKOI!

Jokaisessa projektissa tulee takapakkeja, ainoa ja tärkein asia on se miten lujana pysyt haasteiden tullessa eteesi. Uskoisin ettei kenenkään meistä elämä aina ole ruusuilla tanssimista tai oikestaan todella harvoin on! Ainakin itselläni tuntuu, että paskan määrä elämässä on vakio. Kun kotona ja henkilökohtaisessa elämässä kaikki on hyvin voi olla esim. työelämässä ongelmia. Kun siellä on niin ihanaa ettei malttaisi pysyä pois voi kotona olla mykkäkoulu pahimmillaan. Kun taas nämä kaikki ovat mallillaan treenit ja ruokailut ovat ihan hanurista…

img_20170108_122427_432

Nyt kuitenkin laitan sormet ja varpaat ristiin, että nämä oman elämäni ruusuilla tanssit jatkuisivat pitkään nimittäin olen terve kuin pukki! Eilen jopa menin seuraneidiksi salille venyttelemään ja huoltamaan kehoa. Okei en malttanut ja menin kävelymatolle kokeilemaan missä kunnossa yleiskuntoni on. Kyllähän sitä nopeasti pelkkä kävely hengästytti, mutta pikku hiljaa 😉

Olen niin onnellinen, kun tänään pääsen töihin yli viikkoon! Nämä seinät kaatuivat viime viikolla todella pahasti päälle ja saatoin purskahtaa itkuun kymmenen minuutin välein. Ei minulle ei sovi makaaminen ja pelkkä sarjojen katsominen. Taisin viime viikolla katsoa kaksi tuotantokautta Greyn Anatomiaa.

Olen nyt tasan viikon noudattanut ruokavaliota ja en ole syönnyt yhtään herkkuja. Toisaalta viikolla oli päiviä, etten pystynyt syömään oikein mitään. Ei olisi mennyt edes berliininmunkki alas, kun Joni kysyi yksi päivä jos edes sellaisen söisin, mutta ei olisi pystynyt.. Viikonlopun söin sitten vähän enemmän, mutta vain puhtaasti! En malta millään odottaa treeninmakuun pääsyä, huomenna menen herättelemään kroppaa pienillä painoilla!

screenshot_20170108-211215

Tulikohan tästä vähän sekava postaus, mutta energiaa riittää kuin pienessä kylässä ja durasell esiintyy jälleen! Nyt toivon tämän tähtipölyn jatkuvan koko vuoden, koska oli aina kökkö vuoden aloitus <3 Pidetään jalat maassa ja pää pilvissä!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “NYT SE ALKOI!”

  1. Kiva kun oot terve 🙂
    Joku kysyikin aikasemmin e pilsuista täälä kommenttiboksissa..mäkin muistelisin et lopetit ne n vuosi sitten..? Tuliks sulle mtn sivuoireita? Niiden aikana tai sit jälkeen? Kiitos tosi paljon vastauksista 🙂
    Mä oo käyttänyt n 5 vuotta ja nyt mies on alkanu sanoon suht usein et oon kireempi ja saatankin alkaa itkeen/raivoon pikkujutuista..tiedän ei normaalia joten oon miettiny lopettamista..ainoo vaan mikä mietityttää on et meneekö iho tosi huonoon kuntoon ja et mitähän sit käyttäis? :DD

    • Mulla on menny ihan ohi tää e-pilleri juttu. <3 Oonko oikeesti kirjottanu pillereiden lopettamisesta kun en oo käyttänyt niitä vuosiin 😀 Ne ei nuoruudessa sopinut mulle ollenkaan kun olin ns raivohullu 😀 Iho ei lopettamisesta huonontunut ollenkaan vaan päinvastoin! Nykyään on niin paljon eri keinoja joten ei ne pillerit oo kaikille se oikea vaihtoehto 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta