Mielensäpahottajat vauhdissa..

Nyt on kulunut tasan seitsämän päivää, kun olen viimeksi käynnyt missään muualla kuin lääkärissä. Nyt on myös ensimmäinen aamu, kun saan aamupalan syötyä ja minulla oli jopa nälkä! Eilinen päivä oli kuumeeton ja huomasin kunnon olevan parempi, kun ei alkanut puuskutus vessaan kävellessä. Parempaan päin olen selvästi menossa ja tätä menoa maanantaina pääsen töihin <3

dsc00791-01

Palatakseni takaisin otsikkoon. Nyt minulla on ollut kerrankin aikaa hengailla somessa. Olen lukenut mitä ihmeellisempiä keskusteluja ja huomaan mielensäpahottajien olevan taas liikenteessä! Niinkun olen monesti täälläkin sanonut, että kaikilla saa ja pitää olla oma mielipide, mutta tarvitseeko sitä julkisesti jakaa varsinkin jos se loukkaa muita ihmisiä?

dsc00746-01

Tällä kertaa aiheena Miss Helsinki. En muista milloin viimeksi tämän kisan voittajaa olisi hehkutettu positiivisesti. Jokaikisenä vuotena voittajassa on ollut ulkonäöllisesti jotain vikaa, mitä v*ttua! Eikö ihmisillä ole enään mitään muuta tekemistä, kuin hakea ihmisistä virheitä? Haluan myös muistuttaa, että elämme 2017 vuotta. Miksi kaunis tummaihoinen nainen ei voisi olla Miss Helsinki? Onhan tämän vuoden Miss Suomellakin juuria muualta ja hän on mielestäni upea ilmestys ja kansainvälinen kaunotar!

dsc00757-01

Kyllä minä niin mieleni pahoitan muiden ihmisten solvaamisesta. Alkaa veri kiehumaan pelkästä ajatuksesta ja se tarkoittaa vaan sitä, että olen paranemaan päin.

Rauhaa ja rakkautta, Kribi

kristaseuna

15 vastausta artikkeliin “Mielensäpahottajat vauhdissa..”

 1. Itse mietin ihan samaa lukiessani tänään kommentteja koskien juuri kruunattua miss helsinkiä. Tuleeko haukkujille parempi olo itselleen toisen haukkumisesta? Ihan kamalaa, että joku kehtaa haukkua toisen ulkonäköä rumaksi julkisesti ja vielä omalla nimellään. Omasta mielestäni on aivan ala-arvoista käyttäytymistä aikuisilta ihmisiltä. Hävettää näiden haukkujien puolesta 🙁

 2. Itse en huomannut noissa kommenteissa mitään rasistisia juttuja, lähinnä ettei voittaja ollut kasvoiltaan kisan parhaimmistoa – mikä oli kyllä ihan faktaa. Mutta Martinahan on moneen kertaan sanonutkin, ettei tuossa kisassa pelkkä ulkonäkö riitä.

  Esimerkiksi jos nyt sanon, että minusta sinulla on nyt lähtenyt toi ylähuulen täyttö hieman käsistä, kun näytät lähes tunnistamattomalta niin tämäkään ei mielestäni ole mitään paskanpuhumista…

  • Haha kiitos Hanna tästä huulikommentista! Ilokseni voin kertoa, että en ole täyttänyt huuliani, olen oppinut vaa meikkaamaan ;D Sinulle se taisi olla liikaa.

 3. Hauska tuo ylempi kommentti, sillä itse olin juuri kommentoimassa että missä olet ottanut noin mielettömän hyvännäköiset huulitäytteet😍 mutta jos se onkin vain meikkiä, niin huonompi homma, ei ole mun vahvuuksia 😂 mutta hyvältä näyttää! Speeking of mielensäpahoittajat, siinä paha missä mainitaan 😂

  • Käytän Nyxin rajauskynää ja huulipunaa. Niillä saa ihmeitä aikaan <3 ps harjoitus tekee mestarin 😉 joo näitä mielensäpahottajia on nyt kovasti liikkeellä 😅

 4. Heips! Mikä Nyxin sävy sulla on käytössä? Ihanalta näyttää 🙂 <3

  • Voi kiitos <3 käytän bed time flirt, baby doll ja rajauksena natural väriä 😉

 5. Niin, oli sitten kyse faktasta (omasta mielestään) tai mielipiteestä niin kaikkea ei tarvi ääneen sanoa tai kirjoittaa. Kaikki ei selvästikään vain tätä ymmärrä tai puuttuu tahdikkuus…

  • Just niin Outi, mölyt vois välillä pitää mahassa aina ei tarvitse päteä omalla mielipiteellään. 😉

 6. ihan luonnottoman näköiset huulet, mitä ihmettä olet tehnyt niille? 😀

 7. Luen yleensä aina vaan kommentit, mut nyt on pakko kommentoida, etten kestä kyllä nyt näitä kommentteja koskien siun huulia.. Ompa tosiaan joo tosi luonnottoman näköset huulet… Vittu Hohhoijjaa oikeesti 😂 Kauniit huulet, eikä ole tippaakaan luonnottoman näköiset 🙂 luin Miss Helsinki kommentteja aivan järkyttyneenä. Tulee vaan muutama kysymys mieleen, kun niitä luki 1. Kuinka aikuiset ihmiset kehtaa omalla profiilillaan olla haukkumassa ylipäätään ketään 2. Kuinka tylsä elämä pitää olla, että ylipäätään jaksaa/kerkeää vauhkota jokaiseen asiaan 3. Mitä kommentoija olisi menettänyt, jos ei olisikaan painanut kommentoi/lähetä nappulaa :O
  Huoh.. Pahalta tuntuu, mut toivottavasti ihmiset jotka näitä paska kommentteja saa, osaavat ohittaa ne. <3

  • <3 kiitos! Itse mietin aina myös 1 ja 2 kohtaa, mutta 3 oli uusi ja hauska ! Miten paljon kommentoija raivoaisi itsekseen jos ei painaisi nappulaa 😀

 8. Nuo huulikommentit on täysin kateellisten kirjoittamia. Ihminen peilaa itseään muihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta