Elämäni kauhein yö..

Eilinen yö oli rehellisesti elämäni kauhein ja samalla pisin..

Miten voi olla mahdollista, että tiistai illasta eiliseen iltaan olo tuntui jo paljon paremmalta. Lääkärinikin soitti eilen alkuillasta kysyäkseen miten voin. Oli kuulemma jäännyt miettimään, koska olin todella huonossa kunnossa maanantaina. Siinä sitten sanoin reippaasti ”nyt varmasti mennään jo parempaan päin”, paskan marjat..

image

Joni tuli eilen alku illasta kotiin ja sanoin, että nyt on pikkasen hassu olo. Pelkkä ajattelu ruuasta alkoi kuvottaa ja päässä suorastaan huimasi. Pönttö tuli tutuksi yön aikana..Hirveintä tässä on se, että olen lapsesta saakka pelännyt oksentamista ja pidätän sitä viimeiseen saakka! Kuume nousi myös tunnissa 37-38.5, joten aikamoinen jäähorros iski päälle. Kroppa on ollut eilen todella kovilla. En olisi varmasti selvinnyt eilen yksin, ainakaan henkisesti <3

Äsken vasta heräilin tähän päivään ja hiukan jännittää tuleva ilta. Sairaalasta ne sanoi, että pitää mennä takaisin jos olo pahenee, joten todella toivon tämän yön olevan helpompi.. Puolikas puurolautanen on tämän päivän saldo. Onko teillä ehdotuksia mikä uppoaisi helposti?

Terveys on lahja, joten kohdellaan sitä hyvin ja kunnioittaen.

kristaseuna

13 vastausta artikkeliin “Elämäni kauhein yö..”

 1. Älä yritä syödä väkipakolla. Muista neste, neste ja NESTE! Vaikka lusikallisia vesivitamiiniseosta 15 min. niin elimistöön kerkeää imeytymään jotain edes. 🙂 Paranemisia sinne 🙂 ja edelliseen postaukseen vedoten… mene salille vasta 2 vkon päästä, kun olet tervehtynyt 🙂

 2. nesteitä vaan reilusti, mielellään jotain suolapitoista myös niin tulee parempi olo 🙂 mehujäätelö on sellanen mikä itellä pysyy aina sisällä,saa vähän sokeria samalla niin sekin tekee hyvää. tsemppiä!

 3. Ihanko tosissas itket jotain influenssaa? 38.5 ei todellakaan ole vielä mikään hurja kuumelukema.
  Suosittelen laittamaan realiteetit kuntoon ennenku alat seuraavan kerran vikisemään jostain viikossa ohi menevästä influenssasta. Aika moni OIKEASTI vakavasti sairas vaihtais sairautensa tilalle sun mitättömän influenssan koska tahansa.

  • Huhhuh ei voi muuta sanoo.. kato peliin ja toivon ettet ite saa tätä itsellesi

  • Nyt on kyllä varmaan joku valehoitsu siellä kommentoimassa tai et ole vielä nähnyt influenssaa sairastavaa! Sairaalassa kun on töissä ja näitä potilaita hoitaa niin sydäntä särkee kun saattaa mennä ihan nuorikin ihminen taudista huonoon kuntoon! Ei ole mikään helppo tauti ja tietysti yksilöllistä miten ihmiset taudin kokee ja miten pahaksi se yltyy.

   Paranemisia Krista! Nyt vain maltti on valtti että tauti paranee kunnolla 😊

  • Olipa törkee kommentti!! Joillakin jo pikkasen päälle 37 astetta voi aiheuttaa tosi huonon olon, peruslämpö kun on yksilöllistä. Toivottavasti Krista pystyt skippaamaan ton kommentin täysin, se on todella ajattelematon. Pikaista paranemista ja lämpimiä ajatuksia 🙂

  • Mulla itselläni on alhainen ruumiin lämpö JOTEN 37 astetta vaikuttaa minulla jo todella paljon (joka paikkaan särkee) 37,5 astetta en pysty enää kävelemään. Meillä kaikilla vaikuttaa kuumeet ihan eri tavalla kroppaan. Sinulle 38,5 astetta voi olla minulle 40 astetta, jos tiedät mitä tarkoitan 😉

  • Onko hoitsu siellä lukenut edellistä postausta.. varmasti alkaa huolettamaan jos kärsinyt samaan syssyyn rintakivusta eikä olo muutenkaan mukava, vähän empatiakykyä pitäs ”hoitsulla” olla.

   Paranemisia! 🙂

 4. Terveisiä samasta helvetistä, itselläni pari päivää sitten alkoi töissä hassu olo ja oli tosi pahoinvoiva olo ajoittain. Lähdin vähän aiemmin pois töistä. Kotia päästyä tiesin että mahatauti on tulossa, maha oli jo päivällä löysällä ja kurnutti hassusti. Ei muutaku sohvalle ämpärin ja nesteiden kanssa. Laatta lensi illalla tiuhaan tahtiin ja pelkäsin kuolevani. Kun ilta läheni yötä niin oksentelu loppui, nukahdin sohvalle kuin tukki ja nukuin seuraavan päivän myös välillä heräillen katsomaan kelloa. Vatsa on edelleen löysällä ja 2 päivään en ole kunnolla syönyt mitään. Juomia olen pakolla juonut. Nyt on jo vähän elävämpi olo mutta 2-3 päivää meni toipumassa. Tsemppiä toipumiseen!!

 5. Mehukeitto on ollut ensimmäinen asia mitä olen saanut alas mahataudin aikana (saat vähän sokeria elimistöön ja vitamiineja) hurjasti paranemisia! <3

 6. Paranemisia ! <3
  ei muuten liity tähän postaukseen mut kerroit et jätit e-pillerit viimevuonna. Tuliko sulle mitään iho-ongelmia, hiustenrasvoittumista ym? Huomasitko omassa olossa ja kropassa mitään? Mielelläni kuulisin näistä just sulta ja itekin just lopettaneena…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta