Ei tämän näin pitänyt mennä…

Eilen aamulla ajastettu postaus ” dietti alkoi nyt” julkaistui. Sunnuntai illasta alkoi rintaani koskemaan aaltomaisesti ja olin aivan varma, että nyt tullaan kipeäski.. Näinhän siinä kävi, koko yön itkin kauheissa rintakivuissa ja sänky oli aivan märkä hiestä. Aamusta olin vielä lähdössä töihin, koska palaveri pomon kanssa sovittu. Onneksi päätin toisin ja lähdin suoraan lääkäriin, josta seurasi 9h reissu.dsc00481-02

Terveystaloon, jossa perus verinäytteet ja sydänfilmi. Lääkäri päätti lähettää minut vielä Malmin sairaalaan tutkittavaksi, koska kivut oli rinnassa ja filmissä näkyi jotain omituista.. Ei siinä, hälyytin Jonin töistä kuskaamaan ja aikamoinen järkytys oli päivystykseen päästyämme. Siellä oli ”pari” muutakin. Onneksi ei tarvinnut yksin siellä olla <3

Loppujen lopuksi pääsin nopeasti hoitajalle ja siitä todella nopeasti sänkypaikalle, jossa heti kiinnitettiin laput rintaan ja alettiin ottamaan kokeita. Olen todella todella kiitollinen nopeasta toiminnasta ja miten hienosti siellä kaikki puhalsi yhteen! Oli pakko kommentoida hoitajille ja lääkärille, jotka hoitivat minua ”nostan hattua mitä työtä teette ja mitä p*skaa joudutte kestämään” <3 Siellä oli nimittäin muutama huutava mummelli ja pappeli hoidettavana.

Pikku herttani voi hyvin, pientä ohilyöntiä lukuunottamatta. Influenssaa on nyt kovasti liikkeellä ja sen vuoksi minäkin makaan nyt viikon kotona.. Näin hienosti alkoi tämä vuosi ja dietti.. Nyt pysyn kuitenkin vielä tiukemmin ruokaohjelmassa ja toivottavasti ensi viikolla jo treenaamassa! Ei saa perkule lannistua, vaikka heti tuli vastoinkäyminen! Aijon pysyä positiivisena niin paranen varmasti nopeammin.

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Ei tämän näin pitänyt mennä…”

  1. Otan osaa, onneksi sait hyvää hoitoa. Nyt keskityt vain paranemiseen, se on tärkeämpää(?)kuin mikään dietti tai kropan muokkaus. Syöt sen mikä uppoaa, laskematta makroja tms pääasia toipilaana saada energiaa ja turvata ravinnonsaanti.. Helsingissä on kyllä hyvä hoito.

  2. Paranemisia Krista! Kyllä sitä kerkee treenaamaan ja diettaamaan miuutenkin kun on terveenä pian taas, kunhan muistaa levätä nyt sairastelut pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta