DIEETTI ALKOI NYT!

Tammikuussa todella moni aloittaa elämäntaparemontin ja laihdutuksen sen myötä. Miltäs kuulostaisi jos tehtäisiin se tänä vuonna yhdessä? Olen viimeiset kolme viikkoa herkutellut ja ollut todella laiska treenien suhteen. Tämä on tehnyt kropalleni temput, nimittäin paino on tietenkin noussut ja yleinen jaksaminen on huonontunut!

Yleensä olen tammikuussa aloittanut kisadietin, mutta nyt haluan yhdessä teidän kanssa aloittaa terveellisen tammikuun. Eli EI herkkuja pelkästään puhdasta ruokaa ja KYLLÄ salille. Nyt on aika aloittaa kovat treenit, jotka näkyvät jo kahden viikon jälkeen kropassa. Paineet palaavat lihaksiin ja näin ollen löysä olo muuttuu kiinteäksi. Kovat treenit myös nostavat kulutuksen kattoon, joten muutos on varma. Tärkeintä on kuitenkin 100% puhdasruoka ja sitä saa syödä paljon!

krista seuna

Tässä pari vinkkiä jos sinulla ei ole henkilökohtaisesti laadittua ruokaohjelmaa:

 • voit syödä vihanneksia niin paljon kuin jaksat
 • älä vältä hiilareita
 • muista rasvanlähteet joka aterialla (oliiviöljy, avocado, kookosöljy, soijalesitiini)
 • VETTÄ 3-4 litraa päivässä

Olen itse huomannut projektien olevan helpompia jos ne sanoo ääneen, eli kuinka moni teistä aloittaa mun kanssa timmin tammikuun? Aijon kuukauden aikana kirjoitella miten mulla etenee, mitä mielitekoja tulee vastaan ja miten niistä selviän. Tämä on minullekkin todella jännittävä haaste sillä ei ole mitään kisatavoitteita vaan pelkästään oman olon parantamista. Tuleeko se motivoimaan minua tarpeeksi, se jää nähtäväksi! Tiedän, että olen määrätietoinen ja en koskaan lipsu kisadieteillä, mutta miten käy nyt.

Eli kaikki huuta HEP, jotka olette messissä! Kertokaa myös ihmeessä mistä tilanteesta te lähdette liikkeelle ja mitä ovat tavoitteet. Kun ne sanoo ääneen on helpompi pyöräyttää projekti käyntiin <3

Tehdään yhdessä tästä huippu kuukausi!

xoxo Kribi

kristaseuna

17 vastausta artikkeliin “DIEETTI ALKOI NYT!”

 1. Hep! Ainoastaan, että aion olla sokeriton ja herkuton vuonna 2017! Oon aiemminkin ollut ja se tunne kun kroppa on täynnä puhdasta ruokaa, sitä virkeuttä ja hyvää oloa ei voita mikään. Sitten tuli ajateltua että voin syödä herkkuja aina kun muut tarjoaa -> naisvaltaisella alallla töissä tämä tarkoitti lähes joka työpäivä! Ja merkkasin ihan kalenteriin ja kyllä lähes 5 päivänä viikossa oli herkkuja töissä. Siitä oli sitten vaikea irtautua. Alkoi omat karkkien ja herkkujen ostelut. Aloin miettiä, että jos marjahyllyllä 3 euron pakastemarjPussi tuntuu kalliikta niin miten makuunissa karkkipussin ostaminen ei tunnu?
  Aloitin jo lokakuussa sen vaiheen etten enää itse osta herkkuja. Nyt on helpottunut olo että voi olla ilman sokeria ja kieltäytyä ”uuden vuoden lupaukseen” vedoten kaikista herkuista!

  Pikaista paranemista! Paljon marjoja niin luonnon antioksidantit hoitaa homman kotiin!

 2. Hep! Ainoastaan lauantaisin armahdan itseäni. Meillä on mieheni ja pomoni kanssa viiden euron veto herkkulakosta!
  Onnea timmiin tammikuuhun!

 3. Hep! Viikottaisesta karkkipäivästä on tullut paha tapa, herkkuja tulee silloin ostettua vaikka ei tekisi edes mieli! Ihan vaan vanhasta tottumuksesta.. nyt siihen tulee loppu ja max 2 kertaa kuukaudessa sokeriset herkut sallittu 🙂 itsellä ei niinkään ole pudotettavaa kuin ihan muutaman kilon verran niin olisin unelmakropassani. Lisää lihasta vaan ja suorituskyky kattoon niin oon tyytyväisempi! Ja liikkuvuustreenejä lisää!

 4. HEP! Mulla on itse asiassa ollut henkikohtanen ruokaohjelma jo jonkin aikaa, nyt pyrin tosissani noudattamaan sitä. Herkkuja oon syönyt ihan liikaa tähän mennessä, ne pyrin nyt vähentämään kerran viikkoon. Tavoite olisi pudottaa painoa ainakin muutama kilo, niin että se tosiaan näkyisi kropassa. Tsemppiä sulle!

 5. Aion puhdistaa ruokavaliota ja jättää herkut mutta kunnolla aloitan kiristelyn vasta helmi/maaliskuussa synnytyksen jälkeen. 🙂 Ei mitään rankkaa vaan kropan omilla ehdoilla. Toukokuussa on nimittäin häät ja täytynee päästä raskauskiloista mahdollisimman hyvin eroon 🙂

 6. Moi.
  LähtöpAino on 101.4 kiloa…
  Tavoite olis jos vaaka näyttäisi 90 kiloa.
  Olen 4 lapsen isä ja aika on kortilla mut pakko yrittää et jaksais paremmin.
  Kaipais motivaattoria rinnalle

 7. Hep!
  Mulla vähän erilainen nimittäin alkoholiton vuosi 2017! Katsotaan onnistuuko. 🙂

 8. Mä toteutin viimein pitkäaikaisen haaveeni sopivan tarjouksen edessä ja nyt seuraavien 4kk ajan mulla on PT matkassa katsomassa josko minusta saisi piiskattua esiin vielä vähän vahvemman ja timmimmän mimmin! Kokonaisvaltaiseen herkkulakkoonkaan ei tarvinnut vielä ryhtyä vaan viikkoon mahtuu yksi vapaamman syönnin ilta. Tää sopiikin mulle paljon paremmin kuin natsityyppinen herkkulakkoilu sillä kärsin jonkunlaisesta kielletyn hedelmän-syndroomasta: jos herkut ovat minulle luvallisia minä syön niitä noin kerran viikkoon ja voin tyytyä aika vähäänkin määrään ja ei tee ollenkaan pahaa olla viikot ruodussa ilman ylimääräisiä, mutta sitten kun olen koittanut totaalikieltoa niin joha alkaa tehdä mieli niitä karkkeja jo arkenakin ja makeanhimo kasvaa ihme sfääreihin. Makea ei ole minulle ongelma siis ellen yritä pakolla olla ilman pitkää aikaa. Paremmin ja pidemmän aikaa olen syömättä ”hyvää” jos tiedän että saan halutessani. Vapaaehtoista. Ihme klikki tämäkin aivoissa 😀

  Mutta mukana siis kuntorempassa, tänään eka päivä uudella ruokavaliolla! 🙂 Tsemppiä sinnekin!

  dabestversionofmyself.blogspot.fi

 9. Olen samassa tilanteessa kuin sinä, viimeinen kk mennyt läskiksi niin sanotusti ja olen ollut koko ajan pienessä flunssassa. Verikokeissa trombosyytit 478 (yläraja viitearvoissa 350) eli nekin näyttävät, että tulehdus on varmaan ollut päällä.
  Minulla on pt paketti, ja kävinkin 5krt salilla, mutta se oli liikaa. Tein kahta työtä, 2v lapsi ja väsymys oli liikaa.Palkin loppuun.
  Nyt tuntuu, että saavutetut tulokset on pilattu, mutta en lannistu. Otan haasteen vastaan. Sallin kuitenkin raakasuklaan (en ole edes kokeillut) mutta ajattelin sen toimivan psykologisena keinona, että kaikki ei ole kielletty ja jtn pientä herkkua saa syödä.
  Salikorttia ei ehkä ole varaa ostaa, mutta teen sitten kotona jumppaa ja ulkoilen. Ensin kuitenkin otan rauhallisesti, sillä juhlin UV:n ja haluan pienimmänkin flunssariskin pois.

 10. Tarkoitin että kävin 5krt viikossa salilla toistuvasti,en siis vaan 5 kertaa 😂😂😂😂

 11. Mun oli kanssa tarkotus tänään alottaa ruokavalio ja uudet treenit, mutta kuinkas kävikään.. Täällä myöskin ollaan kipeenä sängyn pohjalla, mutta ruokavaliosta aion pitää kiinni vaikkei vielä treenaamaan pääsekään. Tavoitteena ois saada pois 8-10 kg, jotka ovat tässä hiljaa hiipineet minuun…

 12. HEP! Täällä kans jonka syömiset lähti käsistä joulukuussa eli takasin siihen normaaliin terveellisempään ruokailuun ja rautaa nostetaan tuplatehoilla! Yritän myös saada painoa pikkasen alaspäin tekemättä kovinkaan paljon aerobista 🙂

 13. HEP! Tämän hetkiset mittani ovat 170cm/70kg, ja tarkoituksena olisi tiristää silavaa toden teolla. Syön terveellisesti, mutta jostakin syystä usein liian vähän. Myös treenaaminen on sujunut kehnosti- juurikin liian niukan ravinnon- ja unensaannin takia. Tässä kuussa aloitan uuden lajin, sekä kokeilen täysin vegaanista ruokavaliota. Keskeisenä tavoitteenani on ennen kaikkea säännöllisen syömisen, treenaamisen ja nukkumisen, eli pyhän kolminaisuuden, saavuttaminen. Uskon vahvasti, että näillä eväillä, ja tietenkin myönteisellä asenteella, tulen pääsemään pitkälle. Tsemppiä kaikille!

 14. Hep! Loppu vuosi meni ihan pipariksi syömisten kanssa ja alamäki alkoi jo marraskuussa, kun oli jos jonkinlaista kissan ristijäistä. Mutta tästähän on suunta vain ylöspäin! Yritys on jättää sokeri ja alkoholi kokonaan pois seuraavan puolen vuoden ajaksi. Myös pikkuhiljaa makeutusaineita sisältävät tuotteet.. (pepsi maxista luopuminen tulee olemaan vaikeaa, sillä kun on aiemmin sokerittomilla kausilla voinut ”karkkihammasta” paikkailla…) Mutta olen tehnyt itseni kanssa diilin, että mikäli sokeriton ja alkoholiton onnistuu ja kiloja tippuu / tiivistymistä tapahtuu, saan ostaa itselleni jonkun ihanan laukun! Joten nyt toivoa sopii, että materian toivossa taivoitteeni saavutan 😉

  Kiitos vielä kivasta blogistasi 🙂 pitkään olen täällä taustalla seuraillut, kunnes nyt innostuin kommentoimaan 🙂
  Hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!

 15. HEP! Herkut pois ja tiukempi linja 🙂 suurelta osin menen tuolla sinulta ostetulla ohjelmalla ( pieniä omia muutoksia). Se tuntuu toimivalta! Ja tosiaan kohti kesäkuntoa 🙂

  • Hieno, että ohjelma tuntuu toimivan <3 Kohti kesäkuntoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta