UUSI VUOSI – kuvina

krista seuna

Vielä eilen aamulla päivän ohjelma oli ihan auki, en tiennyt yhtään mitä päivä tuo tullessaan. Joni oli lähtenyt jo aamu kuudelta töihin eikä tiennyt monelta sieltä pääsisi pois. Päivällä sovin treffit Iitun kanssa, että menemme ainakin syömään ja viinille keskustaan. Tämä toteutui ja saimme todellakin vedettyä mahat täyteen, oikeastaan itse olin aivan ähkyssä!

<3

Keskusta oli ihan täynnä ihmisiä, mutta Grande Grill oli aivan tyhjä onneksemme.

Vähän viiniä ;)

grande grill

Tietenkin päätin ottaa talon isoimman annoksen, koska mä voin. Perjantainakin meni hieman överiksi syömisen osalta, nimittäin Joni haki minut töistä ja alkoi kummasti mieli tekemään mega-ateriaa. Päätettiin vielä jälkkäriksi hakea Filmtownista ”vähän” karkkia.. Eli suoraan sanottuna nyt on mennyt todella läskiksi koko Joulukuu. Onneksi asian saa korjattua, josta kerron teille huomenna lisää.

<3

Joni pääsi töistä ja kerkesimme lähtemään ystäviemme luo syömään. Heidän pikku taaperonsa kasvaa niin kovaa vauhtia <3  Pelasimme myös Speak Out peliä ja voin kertoa, että se on hauska varsinkin sille jolla on kapula suussa ja yrittää selittää 😀 HUOM ei ensitreffipeli!

Ruokaa riitti ja ihan ähkyyn kaikki veti itsensä! Nelli on sellanen emäntä, että toista saa etsiä. Kaikki on aina ihan viimesen päälle <3

dsc00708

Parit ilotulituksen räjäyttelimme kymmenen aikaan, jonka jälkeen meidän oli pakko lähteä ajelemaan kotiin päin. Parempi puoliskoni lähti taas tänä aamuna töihin. <3 Sain herättää herran kuitenkin klo: 00.00, koska olen sen verran taikauskoinen, että silloin PITÄÄ pussata! Vuosi vaihtui siis kolmannen vuoden peräkkäin selvinpäin ja todella rauhallisissa tunnelmissa, mutta parhaimmassa seurassa!

Miten teidän UV meni?

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “UUSI VUOSI – kuvina”

  1. Saako udella, millä alalla miehesi työskentelee? Tarkkaa työpaikkaa tuskin haluat kertoa, mutta heräsi kiinnostus, että minkätyyppistä työtä hän tekee? 🙂

    • En halua kertoa yritystä, mutta työpäällikkö tittelillä mennään <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta