VUOSI 2016

Aluksi ajattelin etten kirjoittaisi ollenkaan tästä vuodesta tiivistelmää teille niinkuin tein viime vuonna. ”Minkä taakseen jättää edestään löytää”. Toisaalta nyt kun tämän teen eivät haamut jää kaappiini kummittelemaan tästä vuodesta. Kuitenkin toivon ensi vuoden olevan jollakin tapaa henkisesti helpompi.

Tammikuu

Dubai kutsui meitä lämpöönsä 10 päiväksi ja se tuntui todella ansaitulta. Minulla oli juuri alkanut kisadietti. Sain kuitenkin yhtenä päivänä vapauden vetää JÄÄTÄVÄN hampurilaisaterian, joka on vieläkin muistissa todella kirkkaasti.

image

Helmikuu

Turhaan tänne sen enempään siitä kirjoittamaan, kuinka raskas väli helmi-maaliskuu oli minulle. Fyysisesti pärjäsin todella hyvin, koska keskityin pelkästään tuleviin kisoihin. Henkinen puoli ei ollutkaan niin kovassa iskussa, mutta siitä selvittiin <3 Kaikesta selviää, kun tarpeeksi jaksaa yrittää. Paras puoli näissä kuukauksissa oli se, että tiedän kiipeäväni vaikka vuoren huipulle toinen jalka murtuneena jos niin päätän.

Leuka pystyyn ja eteenpäin <3

Huhtikuu

Kisat tuli ja Joni oli koko matkan ollut todella isona tukena minulle. Ilman häntä, ystäviäni ja super huolehtivaa valmennusta en olisi jaksanut nousta lavalle. Sijoitus 7 taas.. Parempaa sijoitusta en olisi sillä kunnolla edes ansainnut. Kuitenkin sain kisojen jälkeen totaali break downin kisaamisen suhteen. Oli aika antaa henkiselle ja fyysiselle puolelle happea ja keskittyä ihan muihin juttuihin.

Kisat, jonka jälkeen päätin, että nyt on pakko hengittää.. Alku vuosi oli ollut henkisesti todella kuormittava, josta minun piti alkaa palautumaan niin fyysisesti kuin henkisestikkin.
Kisat, jonka jälkeen päätin, että nyt on pakko hengittää.. Alku vuosi oli ollut henkisesti todella kuormittava, josta minun piti alkaa palautumaan niin fyysisesti kuin henkisestikkin.

Toukokuu

LOMA! Lähdimme Barcelonaan, joka oli aivan uskomattoman ihana matka. Tämä reissu kyllä pysyy ikuisesti mielessä <3 Samalla aloin pikkuhiljaa pääsemään rennompaan moodiin treenien ja ruokien kanssa.

Joni vei viimeviikolla minut ensimmäistä kertaa sushille Korjaamoon ja tässä sitä ollaan ;)

Heinäkuu

Kesäkuu meni tiiviisti töiden parissa. Jos en ollut päivätöissäni olin kotona läppärillä näpyttelemässä ruoka- ja treeniohjelmia. Samaan aikaan minut valtasi suuren suuri motivaation puutos. En jaksanut millään lähteä salille ja päätin pitäväni taukoa niin kauan kuin tarve vaatisi. Heinäkuussa päätimme ottaa äkkilähdon Budapestiin, joka ylitti odotukseni! . Tuo reissu oli meidän ensimmäinen, johon en kantanut omaa ruokavaakaa mukanani, sillä minulla ei ollut dietti päällä!

Budapest <3
Budapest <3

Elokuu

Töitä töitä töitä! Loppukuusta lähdimme Kyprokselle, kylläpäs sitä tuli kesällä matkusteltua. Taltioimme kaikki D-vitamiinit varastoon, mutta valitettavasti ne alkaa taas hupentumaan ja minulla on iskenut kauhea matkakuume. Vielä kun saisin sen kunnolla tartutettua herraan niin hyvin menisi 😉

image

Marraskuu

Tuo pahin painajaiseni ja silti suurin yllättäjäni. Ensimmäistä kertaan moneen vuoteen Marraskuu oli enemmän kuin onnistunut. Sain uuden työpaikan ja sitä kautta aivan ihania uusia ihmisiä elämääni. Kaikki vain tuntui rullaavaan omalla painollaan todella hyvin ja olin todella onnellinen.

Tämän hetken kuntoa ja ihanat Boombodystoren housut!
Tämän hetken kuntoa ja ihanat Boombodystoren housut!

Joulukuu

Kalenterit ostettu, jouluvalot viritetty, mutta silti ei joulufiilistä missään. Vettä satoi jouluaattonakin ihan vaakasuoraan 😀 Marraskuun kaikki oli niin pirun hyvin niin tuntui, että tässä kuussa on ollut alakuloisuutta ilmassa. Salilla olen käynyt pumppailemassa, mutta yhtään kovaa treeniä en ole jaksanut tehdä. Uuden työn sisäistäminen on ollut yllättävän puuduttavaa, iltaisin tuskin jaksan sanaa suustani sanoa. Joni on myös tehnyt koko kuukauden ylitöitä, joten läpsystä vaihto on ollut kuukauden iskulause. Bloginikin on ollut hiukan hiljaisempi, koska ei ole löytynyt sanoja välillä edes teille <3

dsc00361

Huh kohta on tämäkin vuosi laitettava pakettiin, joka tarkoittaa uuden luvun avaamista <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta