Kuvia harjoittelusta

Harjottelu tekee mestarin, vai mitä? Viimeset kaksi päivää on mennyt kameran edessä ja takana kirjaimellisesti. Olen siis harjoitellut uuden kamerani kanssa kuvaamista niin itseni kuin kaikkea mitä kotoota löytyy 😀 Aluksi katsoin youtubesta ohjevideoita ja luin blogikirjoituksia kyseisestä kamerasta. Samalla tavalla kuin ohjaan vanhoja asiakkaitamme töissä käyttämään älypuhelimia ”käyttämällä oppii ei ne rikki mene”. Totesin, että sama kaava toimii myös itselleni tässä kuvailussa. Paljon on vielä opittavaa, mutta tässä teille otoksia mitä olen saannut aikaan 🙂

krista seuna

Valotuksen kanssa on eniten opettelemista. Voisin myös lataa jonkun kuvanmuokkaus ohjelman, onko teillä suosituksia?

dsc00248-01

Kameran paras ominaisuus on WIFI, saan kuvat suoraan kännykkääni ja sieltä eteenpäin esimerkiksi instagramiin!

dsc00361

Mitäs olitte mieltä kuvista?

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta