AATTO KUVINA

20161224_104735-01

Kohti juhannusta olemme taas menossa kovaa vauhtia, koska Joulu on nyt virallisesti ohi. Minulle tuo aatto on aina Joulun kohokohta ja nämä muut välipäivät ihan normaalia viikonloppua. Toki herkuttelu on nyt jatkunut kolmepäivää putkeen, ”koska JOULU”. Muina aamuina en aloittaisi aamuani sipseillä, mutta tänään aloitin dipin kera 😀 Hyi on kyllä nyt niin joulupossu olo, että odotan taas arkeen palaamista.

img-20161224-wa0003-01

Menimme aamusta minun vanhempieni luo ja Sofi ei meinannut millään pitää nokkaansa erossa lahjoista. Loppujen lopuksi hän alkoi repimään myös minun lahjat, koska omat oli jo avattu 😀 <3

20161224_130721
Ruokaa riitti, kiitos äiti <3

img_20161224_201008

Jonin vanhemmilla suku koolla <3
Jonin vanhemmilla suku koolla <3

Illaksi menimme vielä J:n vanhempien luo, johon perinteisesti oli suku kokoontunut. Ruokaa ja omarmunkkeja tähän tyttöön upposi taas aivan liikaa. Minulla oli pallea niin kipeä, etten pystynyt istumaan ollenkaan. 😀

20161224_203121

Sain Jonilta lahjaksi JÄRKKÄRIN!! Olen vuoden puhunut, että minun on pakko ostaa kunnon kamera, jotta saisin parempia kuvia tänne blogiin. Olen myös miettinyt, että kunnon kameralla saisin myös tehtyä teille videoita! Nyt nämä kaikki on mahdollisia ja olenkin eilisen yön ja tämän päivän yrittänyt opetella kameran käyttöä. Onko teille kokemusta Sonyn  A5000? Pääsen myös Rajalalle järkkärikoulutukseen, mutta en malttaisi odottaa niin kauan 😀

Miten teidän Joulu meni? 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “AATTO KUVINA”

  1. Ei liity postaukseen mitenkään, mutta onko sulla rusehtavan väriset silmät, kun oon yrittänyt kuvista katsoa 😀

    • Mulla on kuulemma kameliontti silmät välillä ruskeat ja toisena päivänä vihreät 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta