Minun Joulu

Päivät menevät ihan sekaisin, samalla kun ihmiset tuppaavat sekoilemaa Joulun kanssa! En vaan jaksa ymmärtää tätä kauheaa stressin määrää mitä YKSI päivä aiheuttaa ihmisille. Olen kauppakeskuksessa töissä ja siellä on pystynyt haistamaan ihmisten paniikin..

Jouluhousut <3
Jouluhousut Boombodyltä <3

Itselleni tämän viikon lauantai merkitsee rakkaiden kanssa olemista, hautausmaalla käymistä ja totaali rauhoittumista. En jaksa tehdä mitään erityistä joulusiivoustakaan tänä vuonna. Ei riitä aika eikä energia siihen, mutta onneksi aattoa ei tarvitse kotona viettää. Olen myös huomannut sen, että lahjojen ostaminen aiheuttaa päänvaivaa! En halua ostaa mitään turhaa, koska tiedän etteivät läheiseni niitä tarvitse 😀

Olen niin innoissani tulevista kolmesta vapaa-päivästä! Joulu on myös tunnetusti aamusta iltaan syömistä. Meidän perheessä on parasta se ettei kukaan oikein välitä laatikoista saatika kinkusta! Olemme syönneet monena jouluna fondueta, nam. Eilen tilasin äitin tekemiä lihapullia ja perunaa, todella perinteistä 😀 Meillä ei siis syödä kinkkua yön pikkutunneilla vaan irtokarkkeja ja sipsejä!

Joku ihana jaksoin nähä kovan vaivan kommentoidessaan edelliseen postaukseeni lyhyeesti näin ”Annat heille kuvan siitä, että vedät normiruuat päivän mittaan ja herkuttelet vielä siihen päälle läpi joulun. Sitten tehdään tällaisia postauksia, että ”olenpas tässä ”herkutellut” nyt x päivää ja paino on vaan tippunut, hups!”, kun todellisuudessa vähintään alitajuisesti olet koko ajan tarkkaillut kokonaisenergiansaantia.”  Voin nyt kertoa, että kommentissasi ei ollut mitään perää, sillä en todellakaan tässä stressin määrässä ole jaksanut kuluttaa ajatustakaan ruokavaliolleni saati kaloreille. Olen tällä viikolla käynnyt kerran salilla ja se on tehnyt todella hyvää. 🙂 Olen syönnyt päivittäin ulkona, koska kotona jääkaapissa ei ole kuin valo.

Xoxo Kribi

 

 

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Minun Joulu”

  1. http://starbox.fi/tuijastateofmind/taydellinen-jouluni

    Kirjoittelin juuri eilen blogiini kuinka olen tänä vuonna onnistunut stressittömässä joulussa. Se ei ole niin perinteinen mutta yllättävän ihanaa tämä on ollut. Pelkästään katsoessa ihmisten touhua kaupungilla nousee ahdistus, joten jätin shoppailut ja viime hetken ostokset suosiolla! Käytän energiani mieluummin sitten vaikka alennusmyynteihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta