#kulttuurishokki

krista seuna

Viikonloppu alkaa taas loppumaan! Minulla se oli päivän lyhyempi nimittäin olin eilenkin töissä, koska viikko enään Jouluaattoon ja se jos mikä tietää kiirettä. Illalla meillä olikin tyttöjen pikkujoulut ja voi vitsi miten nauru raikasi! Ruokaa oli pilvinpimein ja kuohuva maistui, mikä sen parempaa <3 Meitä lähti 11 prinsessaa jatkamaan kohti baaria ja ette ikinä arvaa mihin päädyimme, KALLIOON! 😀 Olikohan sen mestan nimi kuudeslinja, mutta kuitenkin.. Harvoin käyn ulkona ylipäätään, joten ei ole koskaan tullut Kallion kuppiloissakaan käytyä. Koko illan oli live räppiä, siis todellista ”hampurilais räppiä”, ainakin heidän riimeissä lausuttiin ”hampurilainen sitä hampurilainen tätä”. Eli olimme ainakin ihan oikeassa mestassa sen puolesta, koska jokainen nainen rakastaa hampurilaisia 😉

Syötävää oli <3
Syötävää oli <3
Girls <3
Girls <3

Pikkunen kulttuurishokki siinä iski, kun 11 viimesenpäälle primadonnaa astuu baariin sisään. Oltiin pikkasen ylipukeutuneita 😀 Anteeksi jos joku teistä lukijoistani oli paikalla, mutta minua alkoi ahdistaa tämä todella paljon! Kerettiin olemaan siellä noin tunti, kunnes päätettiin luovuttaa. Meillä olikin baarin ulkopuolella todella hyvät omat bileet ja ”onneksi” nämä sekoilut ovat myös tallennettu videoille!

Tämä nainen since 2008, ei sanat riitä <3
Tämä nainen since 2008, ei sanat riitä <3

Itse join vain pari alkoholiannosta illan aikana, joten tänään aamusta heräsin aikaisin eikä krapula iskenyt! <3 Näitä tyttöjen iltoja voisi olla vähän useammin kiitos!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta