Uusi koti hakusessa!

Uusi vuosi on jo ovella, joka tarkoittaa yleensä uudistuksia elämässä. Näin myös meidän taloudessa. Meillä on itseasiassa kaksi kotia hakusessa, koska etsimme edelleen isompaa ja ennenkaikkea pidempi aikaista kotia. Sen asian suhteen olemme tehneet jo joitakin päätöksiä, joten eiköhän ensi vuonna ala tapahtumaan.

Elixialla on ainakin ihan paras valaistus :D
Elixialla on ainakin ihan paras valaistus 😀

Etsimme myös toista ”kotia” eli salia! Olemme kohta puolivuotta treenattu J:n duunisalilla! Ei siinä sinäänsä mitään vikaa ole, mutta puutteita löytyy. Siellä laitteet ovat uusia, tilat siistit ja yleensä tosi vähän porukkaa. MUTTA se ei motivoi enään tarpeeksi. Itse kerkesin käymään reilut 2 vuotta Töölö Gymillä ja J on käynnyt siellä varmaan 6 vuotta 😀 Kävisimme muuten siellä edelleen, mutta sijainti on meijän kannalta tosi huono… Kulis-itis-töölö-kulis rundi päivittäin ei innosta. Autolla pääsee tiedän, mutta jos nyt jo tuntuu tuntien loppuvan niin huh!

Testaan viikon nyt Itiksen Elixiaa. Tämä vaikuttaa tosi hyvältä salilta, mutta Joni pitäisi vielä houkutella tänne 🙂 Kertokaa siis jos on jotain hyviä saleja Itä-Helsingissä!

Ihanaa viikonloppua höppänät!

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Uusi koti hakusessa!”

 1. Tää kuulostaa ehkä vähän tyhmältä kun en edes tunne sua (muuten kun täällä ollaan kommentteja vaihdettu) mutta jos haluat mennä testaamaan Herttoniemen Foreverin niin mulla on sinne kuukauden ilmainen tutustumislahjakortti KAHDELLE. Mulla ei ole ketään sellaista kenelle sen lahjoittaisin niin voin sen lahjoittaa vaikka sulle näin hyvän joulun eleenä. Se ei edes sido mihinkään. 🙂

 2. Oli pakko itsekin ekaa kertaa kirjoittaa. Ihana ele ja joululahja Miialta. Tuli itsellekin hyvä mieli. Ja tämä Krista kertoo minkälainen olet ihmisenä ja bloggaajana kun tuntematon lukija tekee tuollaista, aito ja hyväsydäminen. Jatka samaa rataa 😚

 3. Ihana Miia! <3

  Ja pakko sanoa sulle Krista, että oot aivan uskomaton inspis ja motivaattori! Sun kunto on edelleen aivan uskomaton, näytät niin hyvältä! Osoitat kyllä hyvin sen, miten on mahdollista olla siistissä kunnossa ilman että elää 24/7 todella kurinalaisesti 🙂

  Itsellä kävi juuri niin, että aiemmin kielsin itseltäni ihan kaiken ruokavalion ulkopuolisen ja aina tietyin väliajoin tuli "repsahdus" ja samana päivänä tuli mätettyä herkkuja varmaan kahden kuukauden edestä. Tuli juuri se tunne, et no mätetään nyt sit kunnolla kun pilalle meni tääkin homma. Eihän sitä ahmimisesta kroppa tykännyt. Tuntuu, että olen vihdoin löytänyt tasapainon ja uskallan silloin tällöin herkutella, mutta koko päivä ei todellakaan mene niitä herkkuja ahmiessa vaan sen karkkipussin jälkeen voi siirtyä takaisin "omiin ruokiin". Olen vihdoin saanut muutettua ajatusmaailman siihen suuntaan, että ei enää ole mitään "10 viikon dieettiä" vaan terveellisestä ja puhtaasta ruokavaliosta on tullut elämäntapa josta nautin (niitä irttareita ja ben&jerrysiä unohtamatta ;)).

  Ihanaa joulunodotusta <3

 4. Sporttikuja Herttoniemessä olisi lähellä, vaikuttaa hyvältä.

  Itsellä kokemusta Malmin Eastbodylta. Se on hyvä sali.

 5. Kannattaa muuten käydä testaamassa Voimalaitos Merihakakin. Ei ole itä-Helsingissä mutta ihan huippusali ja tästä Hertsikasta pääsee tosi näppärästi sinne. Siel ei oo oikeestaan koskaan ruuhkaa ja laitteissa valinnanvaraa todella paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta