EPÄTASAPAINOSSA?

Ihmisen mieli muuttuu, ainakin itselläni jatkuvasti ajatus kulkee vaikkei sitä välttämättä aina uskoisi 😀 Eiliseen postaukseen tuli paljon ihania kommentteja ja ilokseni sain huomata kuinka muutkin osaa ottaa rennosti näin joulun alla ja nauttia myös sitä kautta!

screenshot_20161214-083304

Yksi kommentti tuli, jota jäin miettimään.

”Seuraavat kaksi viikkoa ajattelin elää ”tiukasti”, koska Joulu lähtee aina käsistä ainakin syömisen osalta ”

Lainaus edellisestä postauksetasi. Jotenki useastikin rivien välistä voi lukea, että et ehkä olekaan niin tasapainossa kuin ehkä annat ymmärtää ?

Kiitos ensinnäkin kommentista, mutta haluan nyt selventää omia ajatuksiani hiukan. Kuulostaako nämä lainaukset tutuilta ”äh en meekkään tänään salille meen vasta huomenna” ”pesen noi pyykit viikonloppuna nyt on niin kiire” ”no ensi maanantaina aloitan sen dietin”. Näitä voisi luetella loputtomiin asti, mutta mitä haen näillä takaa? Ihmisen mieli muuttuu, tilanteet muuttuu ja meidän on muututtava siinä samalla.

Kävin eilen elämäni ensimmäistä kertaa silmätarkastuksessa. Olen potenut kovaa painetta ohimoillani jo jonkin aikaa, joten ajattelin näön huonontuneen. Silmissäni ei kuitenkaan ollut mitään vikaa, lähinäössä oli vasemmassa silmässä vain +0,25, eli ei tarvetta laseille. Minulla on samanaikaisesti vaan niin monta rautaa tulessa, että on tainnut stressi päättänyt asettua päähäni. Koska kaikki on niin pirun hyvin niin mitä stressaan? En tähän mennessä ole vielä löytänyt vastausta, mutta uskon sen liittyvän kelloon. Siitä tuppaa loppumaan tunnit aina kesken 😀

Vastaus kommenttiin on siis: 

Olen mielestäni tasapainossa, mutta nyt oli pakko antaa itselleen helppoa edes jonkin asian suhteen. Helpottaa kummasti päivää, kun ei tarvitse punnita ja pakata jokaista ruokaa mukaan, vaan voi ostaa vaikka kaupasta eväät. 🙂 Kiitos asian maininnasta, koska sitä kautta huomasin tämän olevan paras päätökseni pitkään aikaan <3

Ihanaa keskiviikkoa ja samalla viikkojunan suunnanvaihtamis päivää kaikille!

 

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “EPÄTASAPAINOSSA?”

  1. pakko kertoa et näin viime yönä unta,että olit mun hyvä kaveri ja oltiin yhdes treenaamassa salilla 😀 siin unes pelkäsin et sä kyttäät mun tekniikoita ja yhtäkkiä en jaksanutkaan tehdä ylätaljaa yli 40kilolla. kaikkea hassua sitä öisin katseleekin 🙂

  2. Heh mun pitiki vielä vastata, että onneksi ”tulit järkiisi” 😀 Mutta oikeesti joskus sitä vaan sokaistuu sille omalle toiminnalle eikä osaa oikeasti höllätä, vaikka sitä juuri kroppa ja mieli tarvitsis.

  3. Se, että kirjoitat niin avoimesti omasta elämästäsi ja ajatuksistasi, asettaa sinut asemaan, jossa valitettavan usein ihmiset tarraavat kiinni kirjoittamiisi asioihin ja ikään kuin vaativat selityksiä, miksi mielesi joissakin asioissa muuttuu. Kiitos, ettet anna sen vaikuttaa kirjoitustyyliisi, vaan jatkat avoimella asenteella ja näytät oman ”inhimillisyytesi”. Se antaa meille monelle lukijalle iloa 🙂 Ihanaa joulun odotusta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta