Olen tullut vanhaksi

Aloitin jo eilen kirjoittamaan tätä postausta, mutta olo oli niin karmea ettei pystynyt kuuntelemaan edes näppäimistön ääntä.. Lähdimme perjantaina after workeille, en ole koskaan aikaisemmin ollut joten nyt on sekin koettu 😀 Ihan kaikkea illasta ei ole muistissa, mutta olen J:n kanssa yhtämatkaa kotiin tullut eikä tavaroita ole hävinnyt.

20161209_185756-01

Olo on ollut viimeisen kahden päivä  aikana niin kurja, että taas muistuu mieleen minkä takia en ole 2kk alkoholiin koskenut. Eilen kirjaimellisesti oltiin vain makuuasennossa ja välillä halaamassa posliinia. Tunnen olevani vanha, koska ennenvanhaan yksi juhlailta ei tuntunut missään.. Nyt saa kaksi päivää keräillä luita lattioilta. Ilta oli kuitenkin niin hauska, että en valita <3 Nyt alkaa taas ruoka maistumaan ja ajatus kulkemaan. Seuraavat kaksi viikkoa ajattelin elää ”tiukasti”, koska Joulu lähtee aina käsistä ainakin syömisen osalta 😉

Tämä neiti <3
Tämä neiti <3

Lähdenkin nyt salille kevyesti hikoilemaan, koska tiedän sen jälkeisen fiiliksen olevan paljon parempi. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Olen tullut vanhaksi”

  1. Ihan samat ajatukset täällä. Ku käy sen pari kolme kertaa vuodessa ulkona ni aina seuraavina päivinä muistaa kyllä miksi käy vain harvoin. Tällä kertaa sen kylläkin muistaa seuraavat 6 viikkoa minkä tuo pikkujouluissa murtamani käsi on paketissa. :-/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta