Kasvoihin geeliä!

*Yhteistyössä MayBeauty.fi

img_8410
Olen alkanut viimeisen vuoden aikana kiinnittämään paljon enemmän huomiota kasvojeni hoitamiseen. Rehellisesti uskallan kertoa teille, että muutama vuosi sitten en aina jaksanut edes pestä illalla meikkejä pois. Tämän ikäisenä on pakko alkaa tekemään ”töitä ryppyjä vastaan”, koska haluan vielä 50 vuotiaana olla freessin näköinen. Ja se tunne kun tuntuu, että naamasta irtoaa nahka näiden säätilavaihteluiden vuoksi. Minulla on ollut tämän alkutalven ajan erityisen kuiva iho. Iho punoittaa ja nenästä tuntuu irtoavan ihonpaloja, onko muilla samankaltaisia ongelmia? Varmasti ihonhoidon kannalta kaikista rankin vuodenaika..

img_8406
geeli on ihanan väristä 😉

Olen ottanutkin MayBeautyn Face geelin kovaan käyttöön hilseilyn estoon ja freessin ilmeen saavuttamiseksi. Tuote poistaa kuolleita ihosoluja ihan urakalla ja sitä kautta puhdistaa ihohuokoset. Tuote on todella ”limaista” ja sitä kautta kosteuttaa samalla, kun imee talia iholta pois. Minulla oli ennen ensimmäistä käyttökertaa niin kuiva iho, että ei tarvinnut pestä geeliä pois, koska iho imaisi sen itseensä 😀

img_8407
Ennen
img_8385
näin paljon irtoaa kuollutta ihoa geeliä levittäessä!

Geeli oli todella helppo levittää, vaikka alkutuntuma olikin hieman limainen. Se kantsii levittää myös kuivalle iholle, jotta geeli pääsee hieromaan kuolleet ihosolut kunnolla kasvoilta pois. Hieroessa geeliä sormenpäillä kasvoille näin heti miten kuolleet ihosolut alkoivat hilseilemään kasvoiltani. Ensimmäisellä kerralla toki ihosolukkoa lähti enemmän, mutta jokaisella kerralla kuitenkin jonkin verran. Yllättävää miten sitä naamasta joka viikko niin kovasti irtoaakin! Lopuksi huuhtaisin kasvot lämpimällä vedellä ja ihastelin kauniin kirkkaita kasvojani. Ihon säännöllinen kuorinta on myös tosi tärkeää ihon nuorekkuuden ylläpitämiseen, jotta iho pääsee uusiutumaan. Geelin jälkeen huomaan heti kuinka veri alkaa kiertämään, kun punoitus nousee kasvoille.
img_8408

Kyllähän se pistää hymyilyttämään, kun kasvot ovat raikkaan ja pehmeän tuntuiset noin pienellä vaivalla! Tuote on siis todella helppokäyttöinen ja todellinen kasvojen tehopuhdistaja. Tykkäsin siitä tunteesta, mikä kasvoille jäi geelin käytön jälkeen. En meinannut pitää näppyjäni irti uusista siloposkistani! Aijon varmasti käyttää koko kylmän talven Face geeliä, jotta ihoni pysyy naamassani kiinni 😉

img_8409
käytön jälkeen!

Oletteko kokeilleet vielä tätä? Nyt te ihanat saatte -30% alennuksen painamalla tästä, alennuskoodilla kristagel. Kommentoi mieluusti geelikokemuksiasi alle 🙂

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Kasvoihin geeliä!”

  1. Oho! Kylläpä tosiaan irtoaa kuollutta ihoa! Vaikuttaa lupaavalle, testiin ->

  2. Mulla on kanssa aika kuiva iho ja oon monesti pelännyt tällasten geelien olevan liian rankkoja puhdistusaineita. Kokeilin kuitenkin tätä viime kuussa kun tilasin niitä näiden huokosnaamioita ja ei vitsit miten ihana tuote!! Ei kuivattanut nimeksikään ja ihosta tuli ihanan sileä 🙂

  3. Mäkin testasin tätä aiemmin syksyllä ja on siitä asti ollut kyllä kestotilauksessa. Toimii tosi hyvin yhdessä sen näiden mustan naamion kanssa! Kantsii testaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta