Mitä minulle kuuluu?

Hyvää itsenäisyyspäivää ja samalla itsepäisyyspäivää. Minusta tuo itsepäisyys sopii hyvin tähän päivään, sillä olihan meidän rakkaat isoisoisämme todella itseppäisiä taistellessaan maamme vuoksi, kiitos heille siitä <3

20161206_133602-01

Mitä minulle sitten kuuluu nykyään? Todella hyvää paitsi pikkasen pukkaa flunssaa päälle.. Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt pienessä sumussa, kun uudet työt on viennyt kaiken energian. Olen kyllä käynnyt treenaamassa ja uutena juttuna olen aamuisin alkanut jumppaamaan kotona, joka on ollut lähinnä kehon herättelyä. Ulkona on ollut niin kylmä ja pimeä, että aamukävelyt ovat jäänneet. Aamuisin herättyäni laitan Oc:n täydelliset naiset telkkarista pyörimään ja alan jumppaamaan/venyttelemään. Näin saan päiviini pienen hetken aikaa vain itseni kanssa ja jaksan paremmin. Salitreenit ovat menneet ihan fiiliksen mukaan ja esim. eilen oli niin huono treeni, että olisi pitänyt jäädä vain kotiin 😀

Sofi toivottaa kaikille ihanaa itsenäisyyspäivää <3
Sofi toivottaa kaikille ihanaa itsenäisyyspäivää <3

Elän elämäni onnellisinta aikaa, vaikka toisaalta huomaan olevani todella väsynyt. Jonain iltoina tekisi mieli mennä töistä suoraan sänkyyn nukkumaan. Sosiaalisuus on jäännyt nyt ihan pakkasen puolelle, mutta kyllä se siitä. Joulu on jo ovella ja pientä perinteistä stressiä on lahjojen hankinnan kanssa. Muutama viikko takaperin meidän pienen kuusen alle oli imestynyt jo kolme lahjaa, joten se ei lievitä tätä lahja stressiä 😀

Blogin kanssa olen myös joutunut tekemään uudistuksia. Nykyään mietin etukäteen mitä milloinkin kirjoitan ja se tuntuu hiukan vieraalta. Ennen menin ihan fiiliksen mukaan ja kirjoitin juuri niistä asioista mitä sillä hetkellä tuntui oikealta. Nykyään tunnit päivissä on lyhyempiä, joten on pakko tehdä kompromisseja. En valita vaan totuttelen tähän uudistukseen <3 Toivonkin teiltä lisää postaustoiveita ja alan niitä toteuttamaan säännöllisesti.

Ihanaa vapaapäivää kaikille!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Mitä minulle kuuluu?”

  1. Mitä nyxxin sävyi käytät? Millä muuten peset meikit entä mitä kasvorasvaa käytät? :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta