Minun meikkini

Krista seuna

Kun miettii aikaa puolitoista vuotta takaperin, en olisi voinnut meikkipostausta tehdä. Ainut ongelma silloin oli se, etten omistanut mitään näistä tuotteita, joita nyt käytän päivittäin. Ennen mentiin BB-voiteella ja ripsarilla, mutta nykyisin olen innostunut oppija 😉 Minulta pyydettiin postaus liittyen meikkeihini, joten laitetaan sudit heilumaan oikein olan takaa. Tai sit ei, koska itse en kauheasti jaksa panostaa meikkaamiseen arkisin. Esittelen teille nyt meikit joita käytän päivittäin.

20161204_172556-01

Ensimmäisenä pohjustan kasvoni meikkivoiteella. Olen nyt vuoden käyttänyt Macin voidetta, koska se pysyy koko päivän kasvoissa ja samalla kosteuttaa kivasti ihoa näin kylmillä ilmoilla. Jos lähden viihteelle käytän myös Macin peitevoidetta silmänalusiin 😉

20161204_172416-01

Anastasian Contour kit on ollut kovassa käytössä tai ainakin nuo kaksi väriä 😀 Rajaan nenäni aina keskiruskealla, jolloin saan ”siron nenun”. Laitan myös banaanin sävyä keskelle nenää, jotta rajaus ei ole niin selvä. Korostan myös poskipäitä rusken sävyllä vuodenajasta ja omasta rusketuksestani riippuen.

20161204_172036-01

Ihana luomiväripaletti, jonka sain tytöiltä keväällä lahjaksi <3 Mattasävyt ovat arkikäyttöön ja glitterit sitten viikonloppuun.

20161204_172000-01

Uusimpana meikkiperheeseeni on tullut NYX:in poskipunapaletti! Vitsi mitä sävyjä, joihin on jäännyt ihan koukkuun.

20161204_172302-01

Viimeiseksi laitan aina huulet. Huulissa tykkään käyttää NYX:in tuotteita, niitä saa Sokokselta ja ovat ihan huippuja. Myös Macin huulipunat ja kiilto ovat kovassa käytössä niinkun kuvasta voi huomata. Rajaan huulet täyteläämmän näköiseksi, jonka jälkeen väriä pintaan.

Mitä tuotteita te käytätte arjessa?

kristaseuna

5 vastausta artikkeliin “Minun meikkini”

  1. Jee kiva postaus! Macin ja Nyxin tuotteita käytetään täälläkin, varsinkin huulituotteet niistä on ihan best <3 Mikä sävy sulta löytyy tuosta meikkivoiteesta?

  2. Ihana tuo poskipunapaletti. Käytätkö mitään luonnonkosmetiikkaa? Itse en käytä poskipunaa(punotan muutenkin!)mutta aurinkopuuteriin olen koukussa samoin itseruskettavat. ripsiväriä en voi kun silmät valuu ja muutenkin herkät. rajauskynä, huulikiilto ja peitevoide niillä pärjää arjessa juhliin sit enemmän. bb voide on ykkönen silloin ja silmiin smokey eye meikki. meikkaatko muuten treeneihin/saliin?

    • En käytä luonnonkosmetiikkaa en ole kerennyt perehtymään vielä niihin 😉 Minulla on meikit päällä jos menen suoraan salille töistä, mutta en virallisesti meikkaa salille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta