Q&A, vastaukset osa 1

Mikä yö Joni oli muuten pois? Pystytkö olla iha rauhaksii sillon? Laitteletteko kuinka usein viestiä? Oon saanu sen kuvan et oot nykyää jotenkin tosi seesteinen..etkä enää ollenkaa esim. mustasukkainen.
Joni on ollut usein yötä pois kotoa eikä se ole tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Pystyn olla todella rauhaksiin tuolloin ja se tekee hyvää meille molemmille!  Kyllä löysin jonkunlaisen sisäisen ”rauhan” tuossa alku vuonna 🙂

Paras treenimuisto?
Ensimmäiset treenit J:n kanssa Töölö gymillä!

Esikuvasi?
Minulla ei ole ketään tiettyä, mutta kaikki naisyrittäjät! Arvostan heitä suuresti.

Lempiväri?
vaalenpunanen, musta, harmaa 😀

Jos saisit miljoonan mitä tekisit?
Ostaisin pari asuntoa, jotka laittaisin vuokralle ja lähtisin kiertämään maailmaa!

Teetkö hyväntekeväisyyttä?
En tällä hetkellä, mutta varmasti tulevaisuudessa jossakin muodossa.

Paras neuvosi aloittelevalle saliharrastajalle?
Sarjapainot eivät ratkaise vaan oikea liike tekniikka ja ajatus siinä lihaksessa mitä treenaat.

img_8396

Top3kuntosalia suomessa?
Töölö gym, WFC, Mayors

Mitä syöt yleensä aamiaiseksi? Kuinka paljon keskimäärin treenaat viikossa salia ja aerobista? Kuinka kauan olette olleet Jonin kanssa yhdessä?
Syön puuron 50g , soijalesitiiniä 10g kananmunia 2kpl, protskujauhoa vähän ja vihanneksia. Treenaan nyt 3-4 kertaa viikossa salilla ja aerobista 3-4 kertaa myös. Olemme olleet nyt 2,5 vuotta 🙂

 Mikä on sun mielestä hyvä määrä harrastaa seksiä viikossa?
 Mikä on teidän onnellisen parisuhteen salaisuus?
Tää seksi kysymys tuli moneen kertaan ja en ymmärrä miksi haluatte tietää 😀 Se on jo liian henkilökohtaista ja muistakaa, että äitinikin lukee näitä juttuja. Onnellisen parisuhteen salaisuus on ehdottomasti ARVOSTUS, LUOTTAMUS ja RAKKAUS <3

 Onko teillä jotain rutiineja aamuisin ja iltaisin et pussaatteko ym?
On meillä, pussataan tietenkin aamuin illoin! Meillä on arki tosi rutiininomaista nyt, kun alkaa miettimään 🙂 Töitä, treeniä, syömistä, nukkumista.

Kuinka usein sanotte mä rakastan sua?
Jos ei jokapäivä niin jokatoinen.

Treenaatteko yhdessä, vai menettekö vaan samaan aikaan salille?
Harvoin tehdään samaa treeniä, mutta yleensä samalla puolella salia treenataan. Teen J:n kanssa aina vatsatreenin, kun silloin se menee paremmin perille!

Tykkääkö Joni kun näpsit salilla kuvia? 😀
Ei se varmaan jaksa enää välittää 😀

Kuinka usein vietätte treffi-iltoja/päiviä / kk tai vuodessa? 

Kerran viikossa yritetään viikonloppuisin pitää. Hyvin se on tähän mennessä onnistunut 🙂

Tähän kaipaan rehellistä vastausta: Haikailetko takaisin lavalle?

Jotain hetkiä tulee, jolloin kaipaan. Sitten taas mietin onko minulla tällähetkellä annettavaa siellä lavalla niin ei. Ehkä joskus taas on 😉
-Miten ajattelemalla/teoilla pääsit mustasukkaisuudesta eroon?
-Kun lähdette eri paikkoihin viihteelle/yöks, kuinka usein laittelette viestejä? Tiedättekö kokoajan missä toinen on? Tuletteko aina baarista kotiin nukkuun? Kuinka usein ootte öitä poissa kotoa?
Mitä ootte puhunu pettämisestä? Ärsyttävimmät tapanne (toisen mielestä)

Hyvällä tapaa voikin olla mustasukkainen ja olenkin, mutta tajusin kuinka paljon sillä käytöksellä työntää vain toista pois. Luotan 110% niin miksi olisin mustasukkainen? Laitellaan viestejä tietenkin jos ollaan eri paikoissa viihteellä, mutta ei nyt jatkuvasti. Ainakin silloin, kun mennään nukkumaan. Ei tietenkään tiedetä jatkuvasti missä toinen on, eikä tarvitsekkaan. Tähän perustuu luottamus! Jos J on ollut laivalla tai festareilla ei hän kotiin tule yöksi, muuten tulemme aina jos mahdollisuus.

Kysymyksiä on tullut todella paljon, joten jatkan tätä postausta huomenna! <3 

 

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Q&A, vastaukset osa 1”

 1. Huh. Ei sun mun mielestä olis tarvinnut näinkään paljoa kertoa. Siis parisuhteesta. Mä tykkään, että tää on treeniblogi, ja mua muutoinkin huimaa julkiset parisuhdejutut. Kummasti niitä voidaan käyttää aseena vaikka miten. Eli mun mielestä voit vetää rajaa vielä tiukemmalle 😊 Uteliaat voivat lukea seiskaa tai katsoa Salkkareita.

  • Oli pakko lukee omat vastaukseni uudestaan tämän kommenttisi jälkeen. Jäin ihmettelemään mitä tarkoitat? Eikö sinusta ole normaalia sanoa rakastavansa toista ja kuulla että on ihan ok olla öitä erillään viihteellä? 😀

 2. Mun mielestä Krista kertoi ihan normaalisti hänen parisuhteestaan 😀 vaikka tää onkin treeniblogi niin tottakai parisuhdeasioista voi kertoa, ovathan ne iso osa elämää 🙂 ja aivan normaaleja kysymyksiä ja vastauksia. Mä ainakin tykkään lukea myös muita ja näköjään paljon lukijakuntaan kuuluu myös näitä ketä kiinnostaa parisuhdeasiat. Musta on hienoo et oot tuonu esim esille et oot ollu mustasukkaista sorttia ja annat vinkkejä siitä eroon pääsemiseen! <3 🙂 kiitos!

 3. ^^täysin samaa mieltä Leenan kanssa 🙂 jatka samaan malliin. Tää on just ihana blogi. Usein vaan kateellisia/sinkkuja ei kiinnosta parisuhdejutut :DD

 4. Hei tässä olisi ainakin yksi joulupostaustoive! Joku meikkipostaus olisi kiva, missä esittelet lempi arkimeikit. 🙂
  Kivaa viikonloppua! <3

  • Kiitos Hanna ehdotuksesta tämä postaus tulossa huomenna ♡

 5. En tarkoittanut kommenttiani pahalla! Toki jokainen saa kirjoittaa kaikesta, mistä tahtoo. Olin sanoissani ajattelematon, pahoitteluni siitä. Ehkä olen liian vanha ja kyyninen, kun moisia varoittelin 😊 Pysyttelen jatkossa Ida Jeminan ja Piian kaltaisissa blogeissa, jotka ei paljoa parisuhteistaan kerro 😊 Hyvää jatkoa teille! Ihan vilpittömästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta