Järjestin yllätystreffit!

*sis kaupallisia linkkejä

Eilen oli yllätyksien ilta, joista osa onnistui ja osa ei. Lähdin hakemaan Jonia ja menimme Helsingin jäähalliin katsomaan Sami Hedbergin keikkaa! En saannut meille paikkoja ihan lavan edestä, mutta jälkikäteen se taisi olla vain onni. Ei ainakaan jouduttu hiillostuksen kohteeksi 😉

img_8234

Vieressäni istui kaksi keski-ikäistä naista, joilla timantit roikkui kaulasta ja korvista. He puhuivat kesken show:n omia juttujaan ja naurua heistä ei irronnut millään. Kyllä taas pisti miettimään mihin nämä naiset luulivat tulevansa 😀 Keikan piti kestää 1h 45 min, mutta Sami päätti vetää katsojien iloksi melkein 3h keikan! Tässä oli hyvät ja ”huonot” puolensa. Saimme ainakin nauraa pidempään, mutta emme kerenneet ravintolaan johon olin varannut meille pöydän. Korjaamme tämän tilanteen ensi viikonloppuna <3 Menimme keikalta suoraan romanttiseati Hesburgeriin syömään.

img_8236

Vaikka kaikki yllätykseni eivät menneet nappiin hätä ei ollut tämän näköinen, sillä vein Jonin tänään Flamingo Spahan kylpemään! Nyt sinne on hurja -50% alennus käynnissa Offerillan kautta, joka kannattaa hyödyntää! Kannattaa helliä/lelliä läheisiä kylpylän muodossa, siellä oli paljon pariskuntia pussailemassa 😀

Eilisen herkuttelun jäljiltä viihdyimme eri saunoissa hikoilemassa nesteitä pois. Höyrysauna oli aivan mieletön! Itse en ole ”vesipeto”, joten aikuisten puoli oli todella mieluinen kokemus, koska siellä pystyo lillua rauhassa. Onneksi eilen olimme jo Hesburgerissa syömässä, muuten olisi joutunut kokeilemaan Kylpylän heseä 😉

img_8237
Kuva: Flamingo Spa

Ihanaa tulevaa viikkoa <3

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Järjestin yllätystreffit!”

  1. Oihhh ihana päivä!! 🙂
    Mika Joni oli muuten yön pois? Pystytkö olla iha rauhaksii sillon? Laitteletteko kuinka usein viestiä? Oon saanu sen kuvan et oot nykyää jotenkin tosi seesteinen..etkä enää ollenkaa esim mustasukkainen teijän parisuhteessa. Anna vinkkejä esim näiden yksinöihin!! 😀 kiitos :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta