Jotkut asiat järkyttää…

Aluksi tuumin etten puhuisi täällä tästä aiheesta, joka on kuitenkin pyörinyt mielessäni koko viikon ajan. Eilisen päivän tapahtumien ansiosta voisin teille hiukan avata miten minun ensimmäinen viikkoni on mennyt asiakaspalvelijana. Oli tiistai aamu ja meidän asiakkaamme sai vakavan sairaskohtauksen liikkeessä, hän kirjaimellisesti pyörtyi syliini. Hätäkeskuksesta todella nopesti tuli ainakin kahdeksan eri henkilöä asiakasta pelastamaan. Nyt tiedän miksi haluan maksaa veroni, koska ensihoitajien toiminta oli niin sanoinkuvailemattoman hienoa ja ripeää! Yrityksestä huolimatta sairaalaan saakka hän ei tainnut selvitä, oli sen verran paha tilanne. Tästä selvisimme tiiminä loistavasti, koska ainakin itse sain vuodatettua omaa järkytystäni ihaniin duunikavereihini <3

Krista seuna

Eilen sitten kävi sama tapahtuma toistamiseen, tällä kertaa kuitenkin asiakas virkosi ennen ambulanssin tuloa ja tilanneta lähdettiin selvittämään sairaalaan. Jokainen päivä on ollut täysin erilainen, jokaisena päivänä tapaan uusia ihmisiä ja tilanteet muuttuvat. Keskiviikkona palvelin vanhempaa pariskuntaa tovin, he lähtivät liikkeestä hymyt huulilla ja vain hetkeä myöhemmin näin heidän kävelevän takaisin ruusun kanssa! Olivat niin iloiseksi tulleet palvelustani, joten päättivät kiittää näinkin kauniilla eleellä <3 Voitte vaan arvata oliko tippa linssissä. Työni palkitsee, mutta siinä voi olla omat haasteensa. Tiedän kuitenkin sen, että jokaisesta haasteesta selviän, sillä tiimi tukee minua täysillä!

Eilen tullessani kotiin meillä oli käynnyt JOULUPUKKI! Kolme lahjaa kuusen alla ja pukkia ei näkynyt missään. Joni osasi yllättää taas ihan huolella. Tänään haen herran iltapäivästä ja olen järjestänyt meille koko illaksi ohjelmaa. Kävin myös itse hakemassa herralle pari lahjaa, jottei mene ihan yksipuoliseksi lahjojen avaus <3

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa nautttia joka päivästä, vaikka ne olisivatkin haasteellisia!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Jotkut asiat järkyttää…”

  1. Hienoa, että viihdyt asiakaspalveluhommissa. Ja totta tosiaan, jonkun ne eurot on valtion hommissa oleville arjen sankareillekin maksettava. Kyllä pelastusviranomaiset ansaitsevat kaiken kunnioituksen ja osansa veronmaksajilta. 🙂
    Ps. Hätäkeskuksesta ei kukaan tule pelastamaan ketään, vaan hätäkeskus välittää hommat ensihoidolle, ja ambulanssi lähtee tk:n pihasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta