BLACK FRIDAY

*yhteistyössä Tmi Krista Seuna

HYVÄÄ BLACK FRIDAYTA JENGI! Nyt olisi huippu tarjous tämän vuorokauden ajan henkilökohtaisista ruokavalioista eli VAIN 50 €! Kehonkoostumus muuttuu oikealla ruokavaliolla  sinun kulutuksesi ja tavoiteidesi mukaan, joten nyt kannattaa aloittaa projekti ”kesäkuntoon”. Rohkeasti vain laittamaan sähköpostilla minulle tarkempia tietoja itsestäsi niin aloitetaan yhdessä suunnittelemaan uutta ruokavaliotasi. <3

img_8211

Tämä päivä tulee varmasti olemaan töissä todella kiireinen, mutta onneksi tuli nukuttua 10 tunnin yöunet. Onko kenelläkään muulla ongelmia yön vessa käyntien kanssa? Ennen heräsin 2-3 kertaa yössä vessaan ja se alkoi todella raivostuttamaan. Jos unet ovat muutenkin 6-7 tunnin pituiset ja ne katkeaa kolme kertaa voi vaan kuvitella miksi kuljen välillä zombina 😀 Olen veden suurkuluttaja, mutta nyt olen viimeisen viikon ajan lopettanut veden juomisen klo 19. Tämän ansiosta heräämiseni on jäännyt yhteen kertaan per yö. Unieni pituus on ollut myös 8-10 h viimeisen viikon ajan, joten apu on löytynyt!

Tästä viikonlopusta on tulossa ihan huippu! Olen huomiselle suunnitellut yllätys ohjelmaa minulle ja Jonille. Paljastan teille vasta myöhemmin, jotta tieto ei kantaudu herran korviin ( J on lopettanut blogini lukemisen :D) Näihin iloisiin ja energisiin tunnelmiin haluan toivottaa teille ihanaa viikonloppua ja muistakaa tänään hyödyntää black friday tarjouksia, minä ainakin muistan! Olen yksin kotona tämän tulevan yön, joten kotiin ei ole töistä kiire. Hyvä syy siis shoppailla 😉

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta