Lepoviikko – nyt on niin paljon muuta

Henkinen kuormitus, jonka olen nostanut harteilleni uuden työn ansiosta on aiheuttanut nyt muutoksia treeneihini. Nyt on siis lepoviikon aika enemmän kuin paikallaan. Eilen illalla aloin miettimään milloin viimeksi olen malttanut pysyä koko viikon pois salilta, siitä taitaa 2kk olla vierähtänyt. Nyt siis on aika antaa kropan palautua ja lupaan pysyä pois painojen parista. Ensi viikolla voisin tehdä treenipostaus sarjaan jatkoa jos teitä kiinnostaa ja mitkä lihasryhmät kiinnostaisi? 

Kun nyt ”kuormitun” paljon enemmän henkisesti kaiken uuden oppimisessa ja sisäistämisessä on tärkeää antaa fyysiselle kunnolle lepoa. Pakko kyllä myöntää, että jalkani ovat olleet töiden jälkeen aivan tulessa seisomisessa ja nestettä yhtä paljon kuin vesijärvessä! Toivottavasti jalkani tottuu seisomiseen, tottuuhan?

img_8009

En tietenkään pysty olla täyslevossa, joten otin aamulenkit tähän viikkoon mukaan. Minulla on nykyisin aamulla paljon aikaa ennen töihin menoa, koska menen vasta klo 10 töihin. Aamulla herään klo 7 aikaan ja kerkeän hyvin käydä 45min kävelemässä/hölkkäämässä ja tehdä valmennus/blogi työt valmiiksi ennen päivätöihin menoa.

Iltaisin onkin ollut pelkästään vapaata ja aikaa rentoutumiselle! Olen ollut nyt jokaisena iltana henkisesti niin väsynyt etten ole jaksanut edes puhelimessa puhua. Annan kaiken sosiaalisuuteni töihin niin kotona on kerrankin hiljaista, tämä on kuulemma äärimmäisen outoa 😀 Kyllä se vanha Kribi taas kotonakin jaksaa häseltää kunhan keho ja mieli tottuu uuteen rytmiin. Olen kovasti nyt miettinytkin miten alan hoitamaan salitreenaus politiikkaani. Pitäisikö käydä ennen töitä, olisi ainakin virtaa, mutta joutuisin käydä yksin. Vai illalla klo 19 aikaan, mutta saako unta ennen puoltayötä? Näihin visaisiin kysymyksiin lopetan tämän postauksen ja alan laittautumaan töihin <3

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Lepoviikko – nyt on niin paljon muuta”

 1. Lepoviikot ovat hyvästä aina välillä vaikka ei olisi edes henkistä kuormitusta 🙂 Olisi kiva saada postaus venyttelyistä ja muutenkin näin kehon hemmotteluista 🙂

  • Juuri näin! Teen ehdottomasti tuosta aiheesta postauksen! 🙂

 2. Aamulla ehdottomasti treenit! Ite oon ainakin aamuihminen, ja on paljon mukavampi tulla töistä kotiin kun on treenit hoidettu.
  Ja työpäiviin saa energiaa aamutreeneistä 🙂

  • Pitääpäs heti ensi viikolla kokeilla aamutreenejä! 😉

 3. Se on kyllä kivaa jos jää aamulle aikaa, sillon riittää ainakin itsellä hyvin energiaa! 🙂 Mitä pituutta sulla on muuten laitettu ripsiin? Ihanat! <3

 4. Kyllä sun jalat tottuu mutta kannattaa panostaa laadukkaisiin työkenkiin. Itse teen 10-18 vuoroa parturi-kampaajana. Parasta on käydä aamulla salilla koska iltaisin kroppa on niin väsynyt koko päivän seisomisen jälkeen. Onhan se aamutreeni myös ihanan tehokas startti päivälle! Tsemppiä uusiin kuvioihin ja ihanaa joulun odotusta 🙂

  • Kokeilen ensi viikolla aamutreenejä! Kiitos ihana ja sinulle myös <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta