FIILIS 6/5

Kaikki hyvä tulee vastaani marraskuussa, joten nyt on uskottava onnen kääntyneen tämän kuukauden suhteen. Kaikki on myös omasta halusta kiinni ja miten suhtautua asioihin. Lähdin itse jo syyskuun loppupuolella tietoisesti työstämään ajatustani positiivisemmaksi marraskuuta kohtaan! Onnistuin! Voisin sanoa tämän kuukauden olleen yksi onnellisimmista ja hienoimmista samalla.

Kauhusta kankea :D
Kauhusta kankea 😀

Onnen toki tuo perhe, ystävät ja parisuhde. Kaikki voi paremmin kuin hyvin! Kun näkee ystävien onnen se on käsinkosketeltavaa ja jopa tarttuvaa! Olen myös todella onnellinen, koska vanhempani ovat lämmenneet ajatukselle muuttaa lähemmäksi meitä <3 Lapsuuden kotikaupunkini tuntuu todella etäiseltä ja jopa ahdistavalta paikalta, en kertakaikkisesti viihdy siellä puolta päivää kauempaa. Onneksi asiaan on tulossa muutos. Vaikka meillä meni taas yksi asunto sivusuun tiedän kaikella olevan joku hyvä tarkoitus, josta me emme vielä tiedä!

Eilen oli ensimmäinen päiväni uudessa työssä. Voin sanoa, että koko 10min työmatkan olin kauhusta kankea. IHAN TURHAAN, sillä minut otettiin avosydämmisesti vastaan ja isosta työporukasta huolimatta yhteishenki oli täys 10+! Päivä meni todella nopeasti tutustuessa omaan työhön ja samalla duunikavereihin! Voin kertoa, että tällä tehoteamillä näyttäisi kaikilla olevan sama huumorintaju, joten hauskaa tulee myös olemaan.

<3 Kribi

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta