MUN RUTIINIT MUUTTUVAT

*sis. mainoslinkkejä

Loma päivä Vol 1 on pyhitetty tyttöjen jutuille ja kauneuden hoitamiseen. Tulevaisuudessa olen asiakkaiden kanssa face to face, joten se vaatii tiettyjä muutoksia rutiineihini. Tässä tulee nyt listaa mistä aijon jatkossa pitää huolta tarkemmin:

1. Kynnet, minulla ei ole ollut rakennekynsiä vuosiin enkä aijo niitä ainakaan toistaiseksi hommata. Sensijaan kynnet pitää olla lakattuina tai ei ollenkaan lakattuja. Eli enään en voi mennä töihin kuluneilla lakoilla, tiedätte varmasti mitä tarkoitan 😀 Ei ole todellakaan kivan näköistä kun vain kynsinauhoissa on lakan jämät.

2. Hiukset, enään en voi käyttää pipoa sisällä jos hiukset on jäännyt ”muutamalta” päivältä pesemättä. Myöskään loputon kuivashamppoon käyttö ei ole omalla kohdalla suotavaa, koska päänahka alkaa hilseilemään. 😀 Alan siis uskollisesti pesemään!

3. Ripset, kävin tänään ensimmäistä kertaa ammattilaisella laittamassa volyymiripsienpidennykset! Olen laittanut itse itselleni tupsuja n. 7 vuotta, joten vaihtelu virkisti. Sain Offerilta lahjakortin Parturi-Kampaamo Justuun. Voluumiripsienpidennyksien arvo on 129€ ja nyt VAIN 40€! Voin lämpimästi suositella viihtyisää liikettä ja ystävällistä palvelua. Nukuin  1,5h päiväunet ja heräsin prinsessana <3

Uudet räpsyttimet!
Uudet räpsyttimet!

4. Vaatteet, enään en voi mennä perus treenivaatteissa töihin, eli Better Bodiessin iso logo rinnassa ei ole enään suotavaa 😀 Nyt minulla on siistit erilliset työvaatteet ja vapaa-ajalla voin käyttää niitä treenivaatteita niin paljon kuin haluan.  Tästä edespäin voin lähteä töistä suoraan, vaikka ”ihmisten ilmoille”. Itseasiassa minun on pakko lähteä jos meinaan kotiin päästä, sillä työskentelen todella isossa kauppakeskuksessa 😀

img_7720

<3 K

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “MUN RUTIINIT MUUTTUVAT”

  1. Saako kysyä mitä teet työksesi? Ei tarvitse kertoa yritystä tai mitään mutta jos voisit vähän avata? 😊

    • Nyt aloitin Elisalla asiakaspalvelijavastaavana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta